försvunnen kvinna uppsala

sågs senast vid, fyrishov i Uppsala. Dalarnas tidningar - 30 jul. En död kvinna hittades i ett skogsområde utanför Uppsala i går. En kvinnokropp hittades fullt synlig och det verkar vara Tubay Mavi som varit försvunnen sen två månader tillbaka. Ett stort tack till alla er som engagerat er i försvinnandet Av hänsyn till anhöriga lämnar vi inga ytterligare kommentarer, skriver Missing People i det uppdaterade inlägget.

försvunnen kvinna uppsala

Byta däck uppsala boländerna, Blomsterhandel uppsala luthagen, Svensk fastighetsförmedling uppsala kommun, Hotell radisson uppsala,

Domstolen gick på åklagarens linje och häktade maken, på sannolika skäl misstänkt för mord. En stor skallgångskedja skulle starta senare denna vecka, men redan i går kom genombrottet: Några poliser hittade kroppen fullt synlig i skogen vid Sämtegen. Vid försvinnande ska hon ha brutit en jeansjacka, vit- och svart-randig tröja och blåa jeans. Han har av allt att döma hjälpt till att dumpa kroppen i Sämtegen och sedan för polisen berättat var de skulle leta. Hon anträffades vid 21-tiden efter att en taxichaufför känt igen henne från signalementet.