hasselbacken stockholm konferens

middag i vår eleganta restaurang Hasselbacken eller lobbybaren. Alla rum har badrum med dusch/badkar hårtork och golvvärme. I trädgården har vi dessutom ett Lusthus för privata middagar för upp till 10 personer. Hotellrum, festvåning och möteslokaler är helrenoverade, i en blandning av klassisk elegans och moderna bekvämligheter.

Scandic Hasselbacken - Konferens Stockholmhasselbacken stockholm konferens

Buss: Spårvagn 7 1 minuter, tåg: Stockholm C. Hur uppfattade du servicen i matsalen? Ta en rundtur i våra konferensrum med 360 graders bilder. Flyg: Arlanda 45 km Övrigt, avgiftsbelagt garage i huset, samt utomhus. Stora utomhus arrangemang mitt i Stockholm. Vi har även en spännande vinkällare och ordnar vin- och ölprovningar. Vad tyckte du om luften i lokalen/lokalerna? På gångavstånd ligger Skansen, Gröna Lund, abba-museet, Vasamuseet, Liljevalchs konsthall och andra sevärdheter. Är du här med familjen finns både nöjesparken Gröna Lund, Junibacken och Skansen "vägg i vägg". Kabel-TV med filmkanal, mini-bar och arbetsbord, strykjärn och strykbräda.

Scandic, hasselbacken, konferens, djurgården, Stockholm - konferenshotell med Konferensindex 4,0, ranking nr #1 bland konferensanläggningar på Djurgården.
Konferers i Djurgårdens grönska med närhet till Skandens och Gröna Lund på Stockholms vackraste ö nästa mitt i staden.
Konferens, som konferensgäst kommer du att uppskatta de bekväma rummen, den goda maten och den historiska miljön.
Hasselbacken är Scandics egen kursgård mitt i centrala.
På Scandic, hasselbacken kan du koppla av i vårt relaxområde.

Stockholm uppsala life science-kluster, Adidas stockholm eBay Storbritannien, Hasselbacken stockholm karta,