bra restauranger i stockholm för stora sällskap

separéer. Fråga bara oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig. Restaurang Agaton erbjuder en kärleksfull mix av det svenska och italienska köket i en varm och ombonad miljö med förstklassig service. Boka chambre séparée för upp till 42 personer, med möjlighet till att separera lokalen för 20 respektive 22 personer.

bra restauranger i stockholm för stora sällskap

bra restauranger i stockholm för stora sällskap

Landstinget stockholm
Billiga hotell stockholm nära centralstation
Liv i stockholm

Det går bra att abonnera hela vår restaurang här på Avenyn i Göteborg. Här skräddarsys allt utifrån egna önskemål. Surbrunnsgatan 46, Vasastan Den hajpade östermalmsitalienaren har ett avskilt rum med plats för ungefär 12 personer som inte ska missas. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. Regeringsgatan 74, Norrmalm/City Hemtrevlig kvarterskrog nära Mariatorget som även har ett chambre separée i källaren med plats för upp till 70 personer. Boka ett eget chambre separée och festa loss på handgjord pasta, vedugnsbakad pizza och andra italienska klassiker - precis som en stor, italiensk familj.bra restauranger i stockholm för stora sällskap

Maila oss på om du vet någon riktigt bra restaurang för hela sällskapet i Stockholm som vi har missat och borde skriva. Restaurangen lämpar sig oerhört bra för större sällskap.

Fotoaffär begagnat stockholm
Rum uthyres korttid stockholm
Ideias för bröllopspapper