malmö stadstunnel

sjätte våningen. Position på Karta, hitta till Intiman, intiman ligger vackert beläget i den engelska parken runt hörnet bakom Malmö Opera Grill. Agpl-3.0 Updated Nov 27, 2018, kontaktruta för funktionskontakter. I foajén finns också rullstolsanpassad toalett.

Malmö stadstunnel
malmö stadstunnel

I trapphuset finns sedan tillgång till hiss som man vid behov kan använda sig av för att ta sig upp till Studion på femte våningen. . Läs mer om textning i artikeln Syntolkning och textning. Detta gör du genom att kontakta personalen på plats samma kväll. En sammanställning av alla föreställningar för denna säsongen hittar du här och därifrån kan du klicka dig vidare. Teatern har en fast skådespelarensemble och spelar på framförallt tre scener; Hipp, Intiman och Studion.

Vi rekommenderar därför personer som har svårigheter att gå i trappor att boka platser på parkett istället för på balkong. Du som förälder vet bäst hur teatervant ditt barn är och därför är åldern mest en rekommendation. Har du egna hörlurar som du trivs bra med går de också bra att använda. Join them to grow your own development teams, manage permissions, and collaborate on projects. Historisk bakgrund, i nästan 50 år var Malmö Stadsteater synonymt med det stora huset i slutet av Fersens väg. Om du skulle bli sen ta kontakt med någon av våra publikvärdar. För publikens, skådespelarnas och din egen skull är det viktigt att komma i tid.