lunds akademiska golfklubb backen

Fjällman kallades in för att göra några förslag. Kansli, restaurang, online, adress, kungsmarken 225 92 Lund, tack! Området har på olika sätt brukats. Albums, cover pictures (3), cover pictures (3), nearby hotels. 22 6 Det 170 meter långa (gul tee) 16:e hålet på Lund anses av många vara ett av Sveriges fi naste par 3:or. Rate your experience, your rating. Lennart Tidman Textbyrån MLT Hela ombyggnadsarbetet med greenerna tog bara sju veckor att genomföra. Det kommer att bli bra, men det är för tidigt att klippa ner de nya greenerna ännu, säger Kurt. Det går tusen timmar på det vi kallar naturvård.

Här finns gravar och rösen från järnåldern. Damer, tee Gul: 51Tee Blå: 47Tee Röd: 44Tee Orange:. Vi har även en golfshop och anordnar tävlingar samt ger kurser om du vill förbättra din swing. Lunds Akademiska GK, detta är Sveriges 7:e äldsta golfklubb, endast 6 km från Lunds centrum.

Motionsspår lundsbrunn, Audionom lunds universitetssjukhus, Nova lunds butiker runt om, Boende lunds studentlivet,

Arbetet har genomgått en del förändringar genom åren. Nu får vi göra allt det jobbet själva och det är ett tungt jobb som tar mycket tid. Greenens närhet till Glomsjön gör att många gärna försöker placera bollen till vänster, men spelar man för mycket på säkerhet hittar man en tjock saftig ruff. I organiserad form har golf spelats där sedan 1925 genom Lunds Golfklubb som idag räknas som Sveriges 7:e äldsta klubb. Vitgröen ersattes med rödven och rödsvingel, ett självklart val för Kurt även om krypven fanns med i diskussionen också. Siktar på att bli miljöcertifierade. Vad har du för e-postaddress? Bedriva friskvård och därmed förenlig verksamhet.