konferens stockholm slott

stort i ny teknik Hemma på Slottet. Köp boken signerad hos oss! Bortom Dig av Märta Holmerin handlar om en weekend på Slottet där ingen är att lita. Vi har nu förutom flera nya projektorer, ljud, hörslinga även stora LEDskärmar. En slottsupplevelse utöver det vanliga. Stockholm Meeting Selection är en familj av unika hotell, konferens- och mötesplatser som alla på ett eller annat sätt erbjuder det vi kallar för livets goda. Hemma på Slottet, engsholms Slott byggdes som ett hem och en hyllning till fantasin och tankens frigörelse för ca 100 år sedan.

Vi har totalt 10 konferenslokaler och 79 bäddar. Med ett stort aktivitetsutbud erbjuder vi marknadens bästa totalupplevelse. Vi erbjuder en tidlös mötesplats med stora kontraster i våra inre och yttre miljöer.

Hotell och Slott i Stockholm - konferens, fest och bröllopkonferens stockholm slott

Hemma på Slottet, ny konferensteknik. I vår familj ingår Hesselby Slott där musiken tar plats, festernas Näsby Slott, det Kungliga Rosersbergs Slottshotell, Ulfsunda piace - italiensk restaurang - södermalm stockholm Slott som är långt ifrån vardag, Skytteholm Hotell Konferens vid Mälarens Strand, idrottens Bosön, Villa Lovik där nybakat bröd står i centrum, det gröna Åkeshofs Slott och. Om hemligheter, brutna löften och livsfarliga lekar. Den täta morgondimman har lättat och synliggör konturerna av det ståtliga slottet. Vi välkomnar gäster för både konferens, weekends, bröllop och andra festliga högtider. Skärp varje sinne i ditt möte och njut av känslan efteråt. Inspirationen finns här och ger er de rätta verktygen till en kreativ konferens. På med tofflorna, mingla i våra salonger o vardagsrum - känn er som hemma! Magiska och majestätiska miljöer kontrasterar moderna mötesrum.