akutmottagning helsingborg telefon

helger:.00-20.00, tel:, följ hänvisningarna på telefonsvararen. Vi finns på S:t Görans sjukhusområde på Kungsholmen och är Stockholms läns akutmottagning för akut psykiatrisk vård. Lagerarbetare, randstad AB söker lagerarbetare i Helsingborg. Hitta till psykiatriska akutmottagningen. Söker du övrig tid ringer du på dörrklockan och anmäler dig till personalen som öppnar dörren. Vid ankomstsamtalet berättar du anledningen till ditt besök, vad som har hänt och vad du vill ha hjälp med.

Nedre Nytorgsgatan 13, 6 vån 252 26 Helsingborg. Övrig tid hänvisar vi till: Akutmottagning Växel. Att föda barn i Helsingborg.

Kassan är öppen alla vardagar mellan klockan 08:00-20:45. Letar du efter ett helgjobb i Helsingborg? När du kommer hit anmäler du dig i kassan eller till närmaste person som tar emot dig. Det är viktigt för att du ska få en så god vård som möjligt. Här tjänstgör ett antal läkare för att hjälpa personer som söker till akutmottagningen. Erfaren TIG-Svetsare, john Bean Technologies AB söker svetsare, manuell i Helsingborg. Läkarna på akuten skriver endast i undantagsfall ut läkemedel eller intyg. Till akuten kan du komma själv eller med din närstående. Kontakta i första hand din vårdcentral för rådgivning och tidsbokning.

Vi hjälper dig gärna med akuta insatser, men är restriktiva med att skriva sjukintyg eller recept. Vägen in till akutpsykiatrin kan också gå via ambulans, polistransport eller via annan vård, till exempel beroendevården. Hit kommer du när du behöver akut hjälp och få en bedömning om du behöver psykiatrisk sjukhusvård. . För sjukskrivning hänvisar vi till husläkare.