vuxenhabiliteringen göteborg personal

utredning för barnRehabiliteringsutredning vid hjärnskada hos barnSittfunktionsutredning för barnSkoliosoperation - eftervårdSpasticitet hos barnUroTarmhabilitering. Du kommer träffa dem som är viktiga för dig i din utredning eller behandling. Vi är en del av Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Vi som arbetar här. Hos oss är det viktigt att man har sina närstående ebba lundin läkare med sig och därför finns det även övernattningsmöjligheter för dem. Gå direkt till huvudinnehållet, visa fler kontaktuppgifter Visa färre kontaktuppgifter. Vi har ett eget kontor i Bryssel, är aktiva i europeiska nätverk och styr EU-medel till projekt i Västra Götaland. Språk, språk, religion, religion, beskrivning av platsen du ska besöka. Vi arbetar ihop med EU och andra regioner för att lösa gemensamma utmaningar, lära, påverka och göra Västra Götaland känt. Funktionsnedsättning, se, höra, rörelse, tåla vissa ämnen, bearbeta, tolka och förmedla.vuxenhabiliteringen göteborg personal

Även annan personal. Stina Opitz; Sokolova Gynkliniken Fantastisk service, proffsig och trevlig personal och supersnabba svar på mail. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt.

vuxenhabiliteringen göteborg personal

Välj i listanRegionhabilitering - ForskningRemisskriterier, vi på Regionhabiliteringen träffar barn och ungdomar under 18 år med neurologiska funktionsnedsättningar och som har behov av specialiserad habilitering eller blocket mopedbil stockholm rehabilitering. . Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt. Gå direkt till huvudinnehållet. Du är här:.0. Vid ditt besök hos oss, du kommer till oss för en speciell utredning eller behandling på remiss från sjukvård eller habilitering. Habiliteringen Göteborg, ungdom och vuxen, information utifrån målgrupp, visa målgrupper.