stockholms byggkonsult och plattsättning

kapital, obeskattade reserver 262 0 0, avsättningar (TKR) 0 0 0 Långfristiga skulder 0 0 0 Kortfristiga skulder Skulder och eget kapital Löner och utdelningar (TKR) Löner till styrelse VD 0 0 0 Varav tantiem till styrelse. Annars riskerar du att få problem under processens gång eller att du tilldöms vite om det skulle visa sig att du inte har följt gällande lagstiftning. Upptagningsområde, aller Byggkonsult AB utför byggbesiktningar över hela Stor-Stockholm med utgångspunkt från järnia lund Nynäshamn. Vår målsättning är att erbjuda effektiva konsulttjänster inom bygg som syftar till att driva byggprojektet kostnadseffektivt och framgångsrikt. I Sverige är det strikt reglerat hur exempelvis upphandlingar skall göras och hur säkerheten på en byggarbetsplats skall upprätthållas. Kontrollansvarig i hela Stor-Stockholm, för några år sedan sadlade vi om till besiktningar och konsulttjänster för att hjälpa uppdragsgivare med oberoende bedömning grundat på lång yrkeserfarenhet och förebygga vanligt förekommande problem och utmaningar som uppkommer i uppförande av byggnader. Moms Fler registreringsbevis UPP till 12 ÅRS historik Årsredovisning Gratis med konto Senaste: Årsredovisning 2016 Gratis för dig med allabolag konto Vattenmärkt med allabolag logotyp Gratis med konto Köp utan vattenstämpel Information Bolagsform Aktiebolag F-Skatt Registrerad Läs mer Moms Registrerad i Momsregistret Registreringsår 2002 Visa. Liknande företag i närheten, widgetgenerator, gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Det är lätt hänt att kostnaderna springer iväg om man inte tar fram tydliga specifikationer och budgeterar noggrant i förväg. Husbesiktning, vi arbetar enligt gällande regler inom branschen enligt.ex AMA, BBR, BVV, GVK och Säker Vatten.m.stockholms byggkonsult och plattsättning

Stockholms Byggkonsult Österblom AB, På hittar du, bokslut, nyckeltal, styrelse, Status, adress mm för.
Stockholms Byggkonsult Österblom.
Bolaget bedriver rotarbeten inom byggbranschen, badrumsrenoveringar och plattsättning samt därmed förenlig verksamhet.
Stockholms Byggkonsult Österblom AB - företagsinformation med organisationsnummer, nyckeltal, bokslut, omsättning, styrelse, gratis årsredovisningar,.m.
Anlita oss som byggkonsult och få hjälp med arbetsledning, ritning, entreprenadplanering, upphandling med mera.

Psykologi 2 stockholms universitet
Restaurang i uppsala stockholm och visby

Besiktningsman i Stockholm, aller Byggkonsult AB utför Byggkonsult-tjänster som opartisk Besiktningsman, Kontrollansvarig(KA) samt Projektledning. Några av de absolut viktigaste faktorerna för att lyckas med ett byggprojekt är att man har kontroll över upphandlingar och budget. Allabolags unika, registreringsbevis, företagets namn, verksamhet, adress, f-skatt- och momsregistrering. Moms, fler registreringsbevis, uPP till 12 ÅRS historik Årsredovisning. Vi hjälper dig att hitta punkter där ekonomin kan förbättras och processer för att arbetet ska flyta på smidigt. Vi följer gällande lagar och regler för upphandlingar och ser till att tjänster och produkter köps in till bästa möjliga pris utifrån de specifikationer som vi hjälper dig att ta fram.

Lång erfarenhet och stort engagemang. Är du en professionell inköpare med projekt där yrkeskunnande och resurser krävs då är du välkommen att vända dig till oss. Vårt fokus är på alla typer av plattsättning i tvätt och toalettutrymmen, kontor, offentliga lokaler och butiker. Medleer Plattsättnings-Entreprenörers Riksförening Läs mer - medlem.

Helsingborg nu och då
Restaurang i uppsala stockholm och kongress
Vandringar i stockholms län