spårvagnsolycka göteborg 2018

med när det hände. Olyckståget, som bestod. TV4Nyheterna ger dig de senaste nyheterna, varje dag, året runt. Du läser nu en av dina fria artiklar på, spårvagnen har kört in i bilen, säger Rolf Kagelind, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

spårvagnsolycka göteborg 2018

Inom 40 minuter hade alla skadade förts till sjukhus. I korsningen körde man nästan på en personbil. Vid Vasaplatsen befinner sig ett hundratal personer. För detta krävdes att vagnen startades om från förarplatsen. Innehåll, olyckan hade sin upprinnelse i att en del av spårvägen på 7:ans linje (sträckan från. Rubriceringen var grovt vållande till annans död och grov allmänfarlig vårdslöshet. En trafikledare lossar på bromsarna för att rulla vagnen några meter ner till strömförande sträcka. Foto från polisens förundersökning. Det visuellt ljud stockholm var brinnande bensin som rann nedåt i riktning mot Parkgatan.

Vid 19-tiden kom ett larm om att en spårvagn och en personbil har kolliderat på Ekedalsgatan vid spårvagnshållplatsen Majvallen i Majorna.
Spårvagnen har kört in i bilen, säger Rolf.
Nyheterna i TV02-07: Nio personer fick föras till sjukhus, en av dom allvarligt skadad, efter att två spårvagnar kolliderat i Frölunda.
Det är en grå torsdagsmorgon i mars 1992 och snöblandat regn faller över.

Flyg från göteborg till bryssel, Sup paddel göteborg, Svart basker göteborg, Student bostäder göteborg, hyra,