marina begagnade båtar stockholm

och säljare. Vi har inga startavgifter utan tar bara betalt när båten är såld. Vi har möjlighet att erbjuda finansiering upp till 240 månader på begagnade båtar det ger månadsbelopp som tål att jämföras. Vi är även medlemmar i SweBoat vilket borgar för ökad trygghet för dig som kund. Fråga alltid oss, vi har ett stort kontaktnät och har bakvägar in till de största marinföretagen. Vi sköter kontakten arbetsförmedlingen västerås tel med potentiella köpare av Er begagnade båt, allt från kundutskick och annonsering till avtalsskrivning.

Begagnade båtar till salu på Bullandö, marina via, stockholm, marin. Både Motorbåtar och segelbåtar. Vi har nu mycket stor efterfrågan på alla typer av begagnade båtar som vi arbetar med. Vi har stor erfarenhet av att förmedla båtar och motorer så önskar du hjälp med att sälja din båt är det bara att kontakta oss.

Riddarfjärdens Marina AB  Norr Mälarstrand 31, 112 20 Stockholm - Kajplats Tel. För de allra flesta är det vad de ska betala varje månad. Utbudet på försäljningsbryggan varierar från vecka till vecka. Swedbank Finans, vi är ombud för, alandia båtförsäkringar samt.

Magnum nöje stockholm, Buss stockholm till jönköping,

Läs mer om båtköp att köpa och sälja båt skall vara enkelt, tillsammans har vi över 40 års erfarenhet av båtförsäljning. Exempel på mervärden för Dig som köpare: Atlantica båtförsäkring, när du uppsala auktionsverk göteborg nytecknar Atlanticas båtförsäkring bjuder vi på både maskinskadeförsäkring och självrisken vid en eventuell skada! Varför du ska köpa eller sälja båt hos oss, stort utbud av båtar till försäljning samt 40 år i branschen. Vår försäljningsbrygga och våra båtmäklare hittar ni mitt. Ring oss så berättar vi mer! Montering av tillbehör, saknar du någon utrustning på den båt du vill köpa hjälper vi dig givetvis med installation och montering av exempelvis stereo, plotter, ankarspel, värmare, bogpropeller, osv. Våra båtar säljes vanligen varudeklarerade, genomgångna och testade du vet vad du köper.

Begagnade båtar, motorbåtar segelbåtarmarina begagnade båtar stockholm

Vandrarhem stockholm röda båten
Tokyo diner stockholm öppettider
Gå & löpkliniken i stockholm ab