eu toppmöte göteborg trafikkaos

för verksamhets- och samhällsutveckling, som hålls vartannat år i Svenska mässans lokaler. Linje 330 (Landvetter - Göteborg) kör alternativ väg mellan Korsvägen och Delsjömotet och omvänt, utan att angöra någon tillfällig hållplats. Och även om Göteborgarna inte kommer i närheten av toppolitikerna kommer mötet att märkas i staden.

Hotellet bredvid Eriksbergshallen, Quality Hotel 11, har 259 rum, att jämföra med Gothia Towers 1200. Det är sånt där som piffar upp, säger Skeppström. Men det kommer att bli svårt att få tider veckor framöver, säger Annika Robinson, chefen för Närhälsan Eriksberg. VIlken av dessa väger som kommer att väljas kommer avgöras i sista stund. E6 mot Uddevalla / Oslo, e6 mot Varberg / Malmö, västerleden / Söderleden. Exakta tidpunkter kan polisen av säkerhetsskäl inte gå ut med.

Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från. Svenska Mässan var fullbokad och hotellet på norra Älvstranden är för litet det är skälet till att trafikkaos väntar inför, eU -toppmötet i, göteborg. Avstängda gator, indragna hållplatser och tillfälliga totalstopp i trafiken.

Restaurang magazzino göteborg
Restaurang avenyn i göteborg - la gondola

EU-mötets tema, jobb och tillväxt, passar fint till öppettider systembolaget stockholm centralen platsen. Väg 44 Uddevalla - Vänersborg, väg 155 Öckeröleden Älvstranden / Centrala, göteborg. Förutom toppmötesdagen på fredag, avsåg bokningsförfrågan också torsdagen. 07 till cirka kl 18 den 17 november. Man sonderade med Svenska mässan men de var inte beredda att flytta Kvalitetsmässan. Hållplatserna Korsvägen och Berzeliigatan är indragna från för ett flertal busslinjer vid olika tidpunkter från 15 november klockan 07:00 till 17 november klockan 15:00. Den lokalen har mer eller mindre varit omklädningsrum för arbetarna. Skälet till att delegaterna inte bor på Hisingssidan är enligt Peter Skeppström kapacitet.