japanskt spa utanför stockholm

i Stockholm och strax utanför. Relaterade guider: Njuta Spa, härlig hemmakänsla i mysig villa. Utgångspunkten för idéerna har varit att inspireras av och tolka den japanska badkulturen för att passa en plats i Sverige och Stockholms skärgård. Konceptet är detsamma som tidigare, men förfinat. . På denna sida presenteras ett urval av några av de bästa spa hotell, herrgårdar och spaanläggningar i stor Stockholm.

Vad är väl mer välgörande än att fly stan efter en lång arbetsvecka och unna sig hotell och spa på en granitklippa långt bort fast ändå nära. Sparadiset, lyxigt på landet, sedan 2017 finns Sparadiset på Fågelbrohus ute på Värmdö och på Krusenberg Herrgård utanför Uppsala. Redaktör Om guiden till weekendspa i Stockholm Guiden till bra ställen med weekendspa i Stockholm uppdateras löpande. Här finns även en sovbastu som håller cirka 43 grader och som har varma stenhällar för avskild vila. Total relaxation innan det är dags att återvända till vardagen med ny energi. 2018 TripAdvisor LLC Med ensamrätt.

Portömning pris stockholm
Flyg stockholm till linköping
Fördel juristbyrå stockholm
Norlys stockholm

Ännu lyxigare blir det så klart med en hel weekend på något av hotellen. Ytterligare avkoppling får gästen i ett bergrum som består av grunda källor och behaglig ljussättning där man ser upp mot berget hela Yasuragi vilar. Längre in finns ett fotbad i japansk stil med cirka 38-gradigt vatten. Utanför tvagningsrummet möts gästen av en miljö, inspirerad av japanska innergårdar. Här finns även en ljuddämpad lounge och i anslutning till den en vilolounge där fina japanska teer serveras. Godkänn cookies * TripAdvisor LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats. Julbord, guiden till Stockholms bästa julbord Cocktailbarer Guiden till Stockholms bästa cocktailbarer Wow-restauranger Stockholms bästa restauranger för en wow-upplevelse Lunch Guiden till Stockholms bästa lunchrestauranger Arbetsvänliga caféer Här hittar du plugg- och arbetsvänliga caféer i Stockholm Karta Johanna. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Grand hotell Saltsjöbaden fo/Saltsjobaden, skepparholmen Konferans, spa wellness yasyragi Japanskt spa hotell i Stockholm clarion Hotel Sign Stockholm Lyxiga Selma Spa / elite Palace Hotel Stockholm med Spa relax /hotell/stockholm/palace radisson SAS Strand Hotel med Wellness Beauty center m/strandhotel-stockholm, rica hotels med lyx spapaket /. Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 23 möteslokaler överförmyndare helsingborg öppettider samt två restauranger där japansk och modern svensk mat serveras. Stressa av i det gamla hotellets spaavdelning med behandlingar, bastu och jacuzzi medan du blickar ut över Baggensfjärden. Då är det kanske dags för en weekend på ett spa i Stockholm.