bästa hårfrisören stockholm

grundarna Teemu Koivisto och Jenny Karlsson skapat en innerstadssalong med skickliga hårtekniker som både är erfarna och väl insatta i de senaste stilarna. Vi tipsar om Stockholms bästa salonger oavsett om det rör sig om Kungsholmen, Vasastan eller en annan stadsdel. Då är du förbered inför nästa behandling och kan komma med specifika önskemål. Varför inte ta en liten paus och sitta i solen utanför salongen när du väntar på din tur? Det kan vara allt från sättet man lägger in slingor till hur kall bottenfärgen ska vara. Du får kvitto och bekräftelse per e-post och allt är klart! Michael Frisörerna, guide, uppdaterad, slitna toppar eller dags för en helt ny frisyr?

Vill du bli fin i håret oberoende av tid på dygnet? Noir, regeringsgatan 80, noir Stockholm är salongen som ger dig konsultation anpassad efter din personliga stil samtidigt som du kan slappna. Teamet är utbildade till Wella Master Color Expert vilket garanterar en perfekt färgning varje gång.

Berwaldhallen, stockholm 2018, Viking stockholm Helsingfors färja, Högsta punkten stockholm,

Fråga mycket och var nyfiken på vad frisören gör, men samtidigt visa att du litar på deras kunskap. Men det finns mellanalternativ som ger valuta för pengarna. Duon, kungsholmsgatan 28 Södermannagatan 53, dUON är ett positivt team som har lång erfarenhet inom frisöryrket med nyckel ord som information, inspiration och kreativitet. Att hitta en billig frisör i Stockholm är inte lätt om man inte lockas av den riktiga budgetfrisören runt hörnet. Behandlingarna utförs i hemtrevlig miljö där man kan passa på att koppla av medan håret får sig ett lyft. Samma känsla för kvalitet och stil följer med vidare till frisörerna som med lång erfarenhet strävar efter att ligga i framkant vad det gäller frisyrer och trender. Kvalitet är honnsördet och de skickliga frisörerna använder endast de bästa produkterna på marknaden, samtidigt som bemötandet är det som gör din behandling till en unik upplevelse. Du och dina önskemål kombineras med stylistens kreativitet för att skapa din individuella look som gör dig unik. Med en central placering vid Östermalmstorg tar du dig enkelt till din nästa behandling. Vi har till och med lyckats få in några salonger som lämpar sig som barnfrisör i Stockholm. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook.