helsingborg helsingör bil

per år eller mer så är BroPass rätt avtal för dig. Samma resa men via Malmö och Odense (Fyn) är 58 mil och tar 5 timmar och 37 minuter att lägenhet i malmö centrum köra. EasyGo, spara pengar betala med tid, att köra Öresundsbron och Stora bältbron till kontinenten är betydligt billigare än att välja Scandlines färjor via Danmark.

Res till Travemünde, bil (max 6 m) 1 person, enkel resa från 790:-Välj sjövägen framför landvägen och. Rostock till Trelleborg färja Rostock Trelleborg rutten ansluter Tyskland med Sverige och körs för tillfället av 2 rederier. Stena Line service kör.

Man sparar med andra ord inte någon tid på att åka över Öresundsbron. Trelleborg-winoujcie, bOKA 1 040 SEK, karlskrona-Gdynia, bOKA 1 536 SEK, nynäshamn-Ventspils. Med bil kostar Öresundsbron 360 kr enkel resa, medan Stora Bältbron är billigare och kostar ungefär 280 kr (220 DKK) för bil upp till 6 meter. Det är främst de som bor i Skåne och Blekinge som tjänar på att köra över Öresundsbron. Spara pengar - betala med tid Att köra Öresundsbron och Stora bältbron till kontinenten är betydligt billigare än att välja Scandlines färjor via Danmark. Under de senaste åren har det skett en förändring där fler väljer att privatleasa en bil istället. Särskilt passande är den om du har Berlin eller Prag som mål för resan, alternativt om du ska ännu längre söder ut men via en östligare rutt.