fastighetsbyrån östra centrum göteborg

"Kicki var professionell och gav oss konkreta tips under försäljningsprocessen. "Lovisa har gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet i gamlestan, hon har glimten i ögat och är mycket professionell! Fastigheten ligger i vackra Delsjökolonin och är utrustat med ett stort badrum med dusch och ett fint kök från 2013. Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Telefonnummer: Epost: Postnummer: Till salu, iskällareliden 11 A Örgryte 2 rum, 54,5 m2,. Han har varit öppen, ärlig och alltid sett till att jag varit uppdaterad. Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Börja din förvaring på Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Kravet på att ständigt vidareutbilda sig och ta till sig nya trender och saker gör att Roberts intresse för mäkleri aldrig falnar. (endast ett visst antal presentkort) Kampanjen pågår.o.m. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent.

Publicerat värde 21 st, publicerade annonser 11 st, rekommendationer, sofia Drackner.7.0 87 omdömen, statistik för senaste halvåret i Östra Centrum, Göteborg. Vi hjälper er igenom hela processen. Hennes favoritplats i östra Göteborg är utsiktsplatsen uppe vid Lunden där man kan se ut över stan. Om Johanna Eriksson, johanna Eriksson har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån i Örgryte sedan hon tog sin högskoleexamen 2006. Här badas, springs och cyklas det på somrarna och på vintern tar man med sig pulkan eller längdskidorna. . Om Hampus Granath Om Isabell Askerfors Efter en fyra år lång utbildning till Bygg- och Fastighetsekonom med inriktning fastighetsmäklare har Isabell Rabnor arbetat på Fastighetsbyrån kontor i Örgryte sedan examen 2012. Kontakta mäklare, vill du sälja din bostad? Det bästa med arbetet är blandningen av kontorsjobb, kundbesök och visningar.

Johanna har själv bott i området i tolv år och tycker att det är Göteborgs bästa del eftersom det är centralt men också lugnt och trivsamt. Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Eller vill du ha ett sommarställe med lantliga omgivningar fast med stadens puls runt hörnet? Nyligen sålda objekt Relaterade områden Göteborg, Örgryte, Innerstaden, Centrum, Härlanda, Lunden, Bagaregården, Hisingen, Kålltorp, Lundby, Nordöstra Göteborg, Östra Göteborg, Kortedala, Västra Göteborg, Västra Centrum, Olskroken, Björkekärr, Krokslätt, Kallebäck, Norra Älvstranden, Johanneberg, Skår, Linnéstaden, Bö, Strömmensberg och Linné Mäklarbyråer i Östra Centrum Vi använder kriminella nätverk malmö cookies för. Joakim trivs mycket bra med den frihet som arbetet innebär och de omväxlande dagarna. Han gör sitt allra bästa för att vara delaktig i hela processen från köptanke till försäljning och strävar alltid efter att det ska bli så bra resultat det bara går och där är dialog och engagemang de viktigaste komponenterna. Då är denna charmiga kolonistuga belägen i Göteborgs östra centrum ett perfekt alternativ för dig. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt. De östra delarna av Göteborg har också ett stort utbud av restauranger, krogar, caféer och små mysiga butiker och all service man kan tänka sig. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök.