järnaffär stockholm söder

bilder från många år på markanden och skulle gärna vilja komplettera så mycket det går. Sök på ort eller butik i rutan till höger. Vilka är personerna och barnen? Möjligen var de grosshandlare. Jag kan inte något om arkitekter men ska ge dig det jag vet om de byggnader som frågas. Fråga 1 Per Mörks Gård: Per Mörk inköpte fastigheten 1910. Fråga 2 Hörby Stationshus: Det byggdes 1882 i samband med Hör Hörby linjens byggdes.

järnaffär stockholm söder

När vi flyttade till Hörby i slutet av 1970-talet var huset i svag grön färg klätt med eternitplattor. Och ingen kom dit förrän 3 dagar efter stormen. Det verkar också finnas en brandförsäkring hos Riksarkivet från 1819 på det som jag tror är "Jörgens" Amalietorp. Kontakta oss här:, efterlysning, svar, smeknamn, vi letar smeknamn på personer som oftast stått ut och gjort sig synliga. Om han inte hittar något på landsarkivet skulle jag rekommendera ortens tidningar för de skrev om allt. Låt oss låna dina album och skokartonger och ge massor av andra intresserade möjligheten att också uppleva detta.

AB Karlskrona Lampfabrik - Sverige Hitachi t vling 2018 - DirectSmile Cross Media H rby Bruk terf rs ljare - V lkommen till H rby Marianne, lundmark skellefteÅ 93195 - Nuwber