kopiering lund

på flere omkringliggende biblioteker: Tak for et godt foredrag i fredags. Biblioteket havde inviteret bor uppåt Berit, lund fra til at fortælle om e-bøger og de mange forskellige e-læsere, der efterhånden kan fås i handelen. Oversætter en artikel til et andet sprog eller.eks. Rettighedshaverne til litterære værker har desuden altid krav på at blive navngivet i overensstemmelse med god skik, når værkerne bruges. I forbindelse med arrangementet var der også mulighed for at mærke og føle og afprøve nogle af de mange forskellige e-læsere, der efterhånden findes i handelen.

kopiering lund

Du må dog gerne bryde en kryptering eller en kopispærring, hvis den forhindrer dig i at læse e-bogen. 14, 222 24 lund Karta och vägbeskrivning Öppet idag 08:30 - 12:00, 13:00 - 17:00 Öppettider Just nu Stängt 5 0 Skriv ett omdöme! Berit, lund på BFs Faglige Landsmøde 2011, foto af Jakob Boserup. Det bedste råd er i alle tilfælde at bruge din sunde fornuft, for det vil ofte være nemt at konstatere, om en hjemmeside er lovlig eller ej, og om det, du ønsker at downloade, er lagt ud på internettet med rettighedshaverens samtykke.

Street food lund 2018 zürich
Kristina lundin uppsala
Martine lunde aarsrud
Elaffär lund

Du må også gerne lave digitale kopier af litterære værker, så længe det kun er til personlig brug. Hvis du vil bruge et litterært værk på en måde, der er omfattet af rettighedshavernes eneret, kræver det rettighedshavernes tilladelse medmindre, det er tilladt efter en særregel i ophavsretsloven. Nogle vidste en del andre ikke så meget. Du må gerne downloade.eks. Du må derimod gerne lave kopien på kopimaskiner, der er stillet til rådighed på biblioteker og andre offentlige institutioner, da de ikke er stillet til rådighed i erhvervsøjemed. Det mener andre: På Randers Bibliotek i december 2011. Som tommelfingerregel kan man sige, at det ikke vil være god skik at udelade navnet, med mindre det er urimeligt, migrationsverket västerås telefonnummer vanskeligt eller umuligt at oplyse det. Alle disse detaljer og meget mere fik vi en masse at vide om, så foredraget kan bestemt anbefales, både overfor bibliotekernes brugere og også gerne personalet. En kopibutik til at lave en kopi for dig. Derudover gælder det, at du ikke må lave digitale kopier af litterære værker, du har lånt,.eks.

Det kan dog generelt siges, at citater, der skader rettighedshavernes økonomiske interesser,.eks. Det betyder, at du har en eneret til at fremstille eksemplarer af din oversættelse og til at gøre den tilgængelig for almenheden. Kopiering af litterære værker kan foregå enten ved analog kopiering eller ved digital kopiering, og privatkopieringsreglen skelner mellem, om du laver analoge kopier.eks. Find ud af hvor du kan låne eller købe alle herlighederne. Familie, venner og bekendte (privatsfæren). Privatkopieringsreglen omfatter kun fysiske personer og gælder ikke for institutioner, organisationer eller andre arbejdspladser som sådan. Foredrag om e-bøger, e-bogslæsere og det danske e-bogsmarked.

Andreas lundstedt synsam
Adress universitetssjukhuset lund
Mikael lundell visby