evidensia helsingborg akut

villkor. För att vi ska kunna hjälpa er på bästa sätt önskar vi följande information om ägare och djur: Namn och adress. Akutmottagningen är öppen dygnet runt, välkommen. Därefter får ni lyssna på vår veterinär Elin Olsson som berättar om hur ni kan undvika olyckor under julhelgerna, samt Annika från Ceva som kommer prata om Adaptil och Feliway. Vårt fokus är omsorg och omtanke för varje djur och varje situation. . Till formuläret, akutmottagning, vi har alltid öppet dygnet runt, året. Hittar vi tandsten och du väljer att boka tid för tandstensborttagning någon gång i januari eller februari 2019 så får du 150 kr rabatt på den behandlingen.

evidensia helsingborg akut

Inom, evidensia är vi beredda att ta emot olycksfall akut sjuka djur. Ring innan du kommer, men om det är svårt att komma fram, åk direkt! Komma i kontakt med oss på jourtid gällande en akutremiss ringer. Vår akutmottagning är öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Vi har alltid som mål att snabbt erbjuda dig och ditt djur bästa möjliga vård.

Vi vill gärna att ni uppger om ni endast vill ha en undersökning utförd, som till exempel CT-undersökning eller gastroskopi, och önskar få tillbaka patienten till er för provsvar och fortsatt behandling, eller om ni föredrar att vi fortsätter behandlingen och utför eventuella kirurgiska eller medicinska. När: den 27 november kl 17 (föreläsningen börjar kl 18) Anmäl er till senast den 23 november, begränsat antal platser. Glöm inte att ange ett telefonnummer där det är lätt att. Erbjudandet gäller endast tandstensbokningar som görs under Black Friday och rabatten på behandlingen kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Här bedrivs ofta olika forskningsprojekt.