äta i stockholm city

dagen, men vi har inga utbildningar inom mat och smaker utan utgår helt och hållet utifrån våra högst personliga intryck. På Kastellholmen i centrala Stockholm gör sig det historiska arvet påmint i flottans gamla Kolskjul. Här bjuds på utsikt över Stockholms inlopp på en helt avskild plats. Läs mer om event fest. Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi till med både planering och genomförande av ert event i Stockholm. Vi har arrangerat tusentals fester i husets olika salar, däribland stora galor, mindre middagar, firmafester, cocktailmingel etc. Dess mått, placering och karaktär, gör Magasin 9 till eventlokalen med oändliga möjligheter för stora event. I vårt relaxcenter med gym och pool kan du hålla dig i form och koppla av i bastun efteråt.

Läs mer om festlokaler. Catering Catering och event med över 40 års erfarenhet. Bokning: Boka rum på Old Town Hostel. Med egen mässhall, bankettsal och kongresshall kan vi erbjuda plats för upp till 1800 personer.

Allt om stockholm skogsbad
City trafikskola helsingborg öppettider
Riksbank stockholm Sverige
Valutaväxling stockholm

Alla gäster har tillgång till ett eget låsbart skåp för värdesaker. Gångavstånd till Drottninggatans shopping såväl som till Söders höjder. Rummen finns med 4 eller 6 bäddar. Kolskjulet är en ljus festlokal i centrala Stockholm som lämpar sig för allt från fester till inspirerande möten. Lågsäsong från 200kr per person.