bostad jönköping blocket

Jönköping, telefon:, e-post: Hemsida: Riksbyggen. Hyresvärden har satsat stort på att modernisera lägenhetsbeståndet vilket innebär att många av lägenheter uthyres efter att ha genomgått renovering. Pressansvarig Blocket, Om Blocket Bostad, blocket Bostad lanserades hösten 2011 som en nysatsad del hos Sveriges näst största sajt Blocket. Bygginvest, i Jönköping förvaltar Bygginvest 2 400 hyreslägenheter: Från små studentbostäder till centrala paradvåningar i stadskärnan. Med cirka 4 miljoner unika besökare i veckan och samarbete med åtta av landets tio största mäklarkedjor har Blocket Bostad lyckats bli en av Sveriges mest populära bostadsmarknader. Bostäder har länge funnits på Blocket, men det var först hösten 2011 som kategorin blev ett eget affärsområde med målsättningen är att bli Sveriges största marknadsplats även för bostad säljes. Med cirka 700 000 unika besökare i veckan och samarbete med åtta av landets tio största mäklarkedjor har Blocket Bostad lyckats bli en av Sveriges mest populära bostadsmarknader. Vi ser det även i statistiken där över 40 procent av trafiken kommer från andra kategorier, johan enander uppsala säger Robin Suwe, affärsområdeschef Blocket Bostad. Som registrerad medlem kan du just nu ansöka om 48 lediga lägenheter i Jönköping. Finnes:en 3:a på 72 kvadrat i Olskroken för 7430 på 4:e våningen med.

Ansök om att hyra bostad i Jönköping.
Jönköping - Jönköping - Väster.
Lägenhet - 3 rok, 89 kvm.
När du har hittat en bostad du tycker om får du gärna göra en intresseanmälan till oss.

Engelska skolan jönköping, Jönköping kommun jobb,

Telefon: E-post: Hemsida: Västerhuset Hyresvärden Västerhuset har ingen bostadskö. Det smarta i Blocket Bostad ar en storre chans till en battre bostadsaffar med tanke på den stora trafiken samt bredden vi har på sajten. Idag är Blocket Bostad marknadsledande när det kommer till uthyres, privat försäljning av fastigheter, utlandsboende och fritidsboende. Du kan också fylla i och skicka in en allmän intresseanmälan. Annonsinläggningen inom till exempel mäklade objekt har ökat med 80 procent i juli 2013 jämfört med samma period i fjol. Kan även erbjuda studentrum, ofta inneboende hos andra, som ett komplement till lägenheterna. Blocket Bostad firar. Adress: Parkgatan 2, Jönköping Telefon: E-post: Hemsida: Ekblads Fastigheter Ekblads Fastigheter äger flera moderna hyresrätter i centrala Jönköping. Du som är intresserad att hyra är välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Bostad - Jönköping / Ska du flytta? Söker du ett fritidsboende, en villa, en lägenhet eller kanske någon att byta bostad med under semestern? Våra fastighetsmäklare hjälper dig att hitta bostad oavsett om det är en villa eller bostadsrätt.

Resa oslo jönköping, Är jönköpings universitet bra, Privata hyresvärd jönköping,