kinnarps stockholm begagnat

företag. Vill du som företag hitta ett företag som köper kontorsmöbler eller köper begagnade designmöbler så behöver du inte leta mer. Vilka fördelar finns det med att handla begagnade kontorsmöbler online? På så sätt ser vi på att designmöbler är en investering, inte en kostnad!kinnarps stockholm begagnat

Kinnarps kontorsstolar och möbler skapar effektiva och kreativa kontor och arbetsplatser. Samtidigt hjälper Kinnarps till att signalera rätt värderingar och bidrar till en hållbar utveckling både för er organisation och omvärlden. Kinnarps kontorsmöbler ska vara ett tryggt val; ett val för framtiden som låter dig och din organisation utvecklas i takt med tiden. Våra möbler för kontor och offentliga utrymmen kännetecknas av god design, hög kvalitet och låg miljöpåverkan. Sveriges största leverantör av kontorsmöbler och möbler för skola, vård och omsorg.

Slakthuset stockholm kontakt
Körsbärsvägen 2 b stockholm
Fransar stockholm bäst

Värdet på allt som svenska företag kastar i soporna är över.2 miljarder SEK. Som kontorsleverantör är vi unika i branschen, eftersom vi har sveriges sjöar en del av oss ett alldeles eget logistiksystem som gör det möjligt för oss att styra och optimera leveranserna av kontorsmöbler direkt till våra kunder. Mer information om detta hittar ni här: Företag kastar för över.2 miljarder. Det är många företag som slänger alldeles för mycket kontorsmöbler, oftast är dessa i väldigt bra skick. Begagnade kontorsmöbler välkommen till vår butik i Stockholm. Av alla möjliga tillverkare såsom Kinnarps, Edsbyn, Horreds, Ikea, Martela osv. Oavsett om du har ett jobb där du sitter mycket eller bara behöver sitta en kortare stund är vi säkra på att vi har kontorsstolen som passar just dig. Handla begagnade kontorsmöbler och spara på miljön. Många av våra kunder kan även intyga att köp av begagnade sittmöbler är väldigt bra för plånboken. Begagnade elbord bra för miljön och plånboken! Vi går dessutom alltid igenom mekanismen på alla begagnade möbler innan de skickas till kund. Går även bra att beställa kontorsstolen direkt på webben.