lagerarbetare malmö deltid

grönt från de närliggande fälten och utvalda odlare i övriga världen. Se lediga jobb, anställningsprocess, anställningsprocess, läs mer, du som är intresserad av ett jobb som lagerarbetare i Stockholm har hittat helt rätt. Publicerad: Sista ansökningsdag: Lagerarbetare Lön: Fast lön Anställningsform: 6 månader eller längre/Deltidpart_time. Vi på Storesupport arbetar med bemanning för butik och handel och ett jobb hos oss är en mycket bra start på din yrkeskarriär, och ger dig värdefull kompetens och erfarenhet. Du är varmt välkommen att se över de lediga tjänster vi har just nu, och sedan skicka in en ansökan här på webben så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Är du seviceinriktad och på jakt efter ett fysiskt extraarbete vid sidan av dina studier? Samarbetar bra med andra människor samt agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetens och prestationer. Utvecklingsmöjligheterna är stora, arbetsmiljön är öppen och tempot är högt.

Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer till exempel att: * Hålla rent och snyggt på lagret * Plocka order från plocklista både manuellt och med truck * Kvalitetskontroll genom att kontrollera produkterna för varje order * Dagligen ha kontakt med kunder som besöker företaget. Vi kan erbjuda jobb för dig som vill jobba både fysiskt med kroppen, såväl som med moderna hjälpmedel och smarta system. Arbetsuppgifter, som lagermedarbetare på Trädgårdshallen kommer du att tillhöra en grupp på ca 7 personer. Hem / Lagerarbetare Stockholm, heltid deltid.

Här möter du en arbetsdag i högt tempo och snabba prioriteringar av ordrar som kommer. Resultatsida: 1 2, nästa ta emot de senaste jobben med dessa sökkriterier via e-post (gratis!). Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trädgårdshallen i Örebro. Arbetsplatsen är belägen i Fosie i Malmö och arbetstiderna är vardagar, oftast 06-15 eller 15-21 och det kan även förekomma vissa lördagar. Gå till, Stäng : Filter results by: Sortera efter: relevans - datum, kontraktstyp, sida 1 av 21 resultat, lägg upp ditt CV - Det tar bara några sekunder. Låter ett jobb som lagerarbetare i Stockholm intressant? Företaget bygger sin framgång på ett attraktivt sortiment, förädlade produkter, effektiv logistik och närhet till kund- såväl geografiskt som i det personliga mötet. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Din profil, som person ser vi att du är flexibel, strukturerad och en god lagspelare. OM OSS, academic Work är Home of the young professionals. Du kommer i tjänsten vara anställd via. VI SÖKER DIG SOM, vi söker dig som: * Är studerande på universitet eller högskola med minst 2 år kvar av studierna * Har goda kunskaper i svenska då det används i den dagliga kommunikationen i arbetet * Tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning.

Lagerarbetare malmö deltid
lagerarbetare malmö deltid

Sushi malmö central öppettider
Helsingborg till malmö zoner
Stf vandrarhem malmö city malmö