roliga aktiviteter utanför stockholm

hela vägen ut i skärgården kan vara tidskrävande så Fjäderholmarna är en bra lightversion. Boka Go-kart i Stockholm. Gömda platser, det finns många vackra platser i Stockholm som är svåra att hitta om man inte vet om dem. Galärvarvsvägen 8, Djurgården Cosmonova Se film på ett helt annat sätt På Cosmonova i anslutning till Naturhistoriska riksmuseet visas både lärorika och underhållande filmer på en enorm, kupolliknande duk.

Roliga aktiviteter och spel - Stockholm, Sverigeroliga aktiviteter utanför stockholm

Mat för hela familjen På Nyfiken Gul vid Eriksdalsbadet på Södermalm köper man kött och tillbehör och får sedan grilla själv. För större och mer simkunniga barn kan klipporna i Fredhäll vara ett tips. Kul att utmana sina vänner och är går det undan. I Storkyrkan gifte sig kronprinsessan Victoria och prins Daniel 2010. Boka Golfsimulator på Ballbreaker, biljard, en annan klassiker som också tilltalar många. Tänk på att ta med en ombyteströja för man blir riktigt svettig när man spelar laserdome!

Åk spårvagn, stockholm har återupptagit spårvagnarna och de är väl kanske inte så skojiga men det akut njursvikt barn finns en spårvagn som också är en cafévagn. Bara går och bowlar. Räkna med att barnen blir springtokiga och måste rusa genom tunneln. Boka Sumobrottning och Boxning Escape Room.5 tim (Året om) En aktivitet som blivit mycket populär är Escape Room. De kan även leka lanthandel eller laga mat inne i ett bondkök. Är det snö ute? Bland annat erbjuder de dagläger, klätterskola och barnkalas med duktiga instruktörer. Eriksdalsbadet på Södermalm, Kampementsbadet vid Gärdet och, vanadisbadet på Norrmalm vara alternativ med sina pooler. Restaurangen/minisaluhallen Urban deli finns numera på tre adresser i Stockholm och serverar mat från morgon till kväll. Åk båt, den lilla turen mellan Slussen och Djurgården med. Rum för barn, som ligger i huset, är ett mysigt bibliotek där barnen både kan klättra, lyssna på sagor, lägga pussel och botanisera bland böckerna.