landstinget stockholm kulturstöd

också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. Har du forsknings- och undervisningserfarenhet ser vi även detta som meriterande. Vi söker nu en vikarierande underläkare, till Hud-och STD-kliniken i Umeå. Verksamhetsstödet ges för ett till tre år och ska kunna ge kulturaktörer en grund för att sprida och utveckla sin verksamhet. Hur söker man kulturstöd? Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Den totala fördelningen av stöd ska återspegla en bredd av konstarter, stora och små aktörer, upphovspersoner och medverkande av olika kön och kulturell och etnisk bakgrund. Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad?

Stöd och stipendier Vem har fått kulturstöd? Vik Underläkare, Hud- och STD-kliniken, Umeå Jobbaextra Temperaturrekord i Stockholm och, uppsala, sMHI

Utbildning personlig assistent stockholm
Uppsats juridik, stockholms universitet
Urmakare i stockholm omega
Varumärke stockholm idag

Olika specialmottagningar såsom yrkes- och miljödermatologisk mottagning, vulvamottagning, mottagning för genital dermatologi, tumörmottagning och hudkirurgi plus lasermottagning ingår också i verksamheten. Aktivitet för och med barn av Regionbibliotek. Du kommer också att ha möjligheten att delta i de utvecklingsarbeten som sker inom kliniken. Övrigt, vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Du arbetar väl självständigt såväl som tillsammans med övriga kollegor i arbetsteamet. Du klarar av att hantera ett flertal arbetsuppgifter parallellt och kan anpassa dig till förändrade omständigheter. Stockholm och Dans i Stockholms stad och län.

Landstingets huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Vid frågor om tjänsten, hör av dig till kontaktpersonen för den specifika tjänsten du är intresserad av om du har frågor. . Kliniken bedriver allmän hudmottagning samt en STD-mottagning för könssjukdomar.