bo marsvin

kasse, og det er ikke så hensigtsmæssigt med løse marsvin i bilen under kørslen. De kan til en viss grad dotrenes, og de kan læres opp til å gjenkjenne sitt eget navn, men er generelt vanskeligere å trene enn for eksempel tamrotter eller katter. Både ungedødelighet og barselsdødelighet er høy hos marsvin. Marsvin kommuniserer ved hjelp av lyder og kroppsspråk. De leter etter mat i flokk, og når en gruppe marsvin spiser, vil som regel én av dem stå vakt etter rovdyr.

Disse lydene hører man ofte om man har to eller flere marsvin som bor sammen, da de kommuniserer slik. Strihåret Skinny: Har pels kun på hode og føtter. Kroppsspråk rediger rediger kilde Marsvin har også kroppsspråk de ofte bruker til å uttrykke humøret sitt. Gnissing med tennene: Marsvinet er irritert eller sint. Marsvinkjøtt regnes som en delikatesse, og skal minne om smaken av hare eller vaktel. Kaniner har möjlighet att bo varmt eller kallt. De vanligste oppførslene er: To marsvin berører hverandres neser: De lukter og hilser på hverandre.

VED KØB AF mere END TO marsvin. Sælges med stamtavle hvis det ønskes. Nogle chokolade farvede dyr, kan have mere eller mindre rubinskær i øjnene. I dag er sevärdheter lund det vanligere å utføre denne typen forskning på rotter og mus, siden disse formerer seg raskere og har bedre kartlagte gener, men marsvinet har fortsatt enkelte vitenskapelige bruksområder blant fordi de til forskjell fra rotter, men i likhet med mennesker ikke selv. Individuelle marsvin gis ikke navn, og denne formen for marsvinhold kan kanskje best sammenlignes med hønsehold. Det er et vakkert og søtt dyr med et vennlig (om enn sjenert) vesen og artige manerer. Genom att använda detta minimimått gör man det möjligt för kaninen att kunna röra sig fritt i sin bur. En tett og fyldig lugg, kombinert med en god kroppsform kombinert med en lang, tett og stri pels er avgjørende for at dyret skal kunne omtales som av god raseteknisk stand. De har en knekk på toppen av hvert hårstrå.