olycka norrköpingsvägen

Tidningar är Sveriges äldsta ännu utkommande dagstidning, grundad 1758. Ansvarig utgivare för : Maria Kustvik, tf nyhetschef för : Nils Gruvebäck, chef för videoredaktionen: Emelie Looyenga, policy. Sedan dess har mycket hänt. Idag är Norrköpings Tidningar ett mediehus som bland annat producerar papperstidningen Norrköpings Tidningar, webbtv och Norrköpings-Magazinet. Följ Polisen för att ta del av händelser i länet.

Personbil i olycka p Norrk pingsv genolycka norrköpingsvägen

Pär Thorsén email protected. Norrköpings Tidningar ingår i koncernen Norrköpings Tidningars Media. Tidningen, som nu ges ut både på papper och digitalt, har fått sällskap av en rad kanaler och har utvecklats till ett mediehus. We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, and ads.

Jag har inga uppgifter om hur olyckan har gått till, säger Ulf Jacobsen, inre befäl på Nerikes brandkår. Tidningen Östgöta Correspondenten grundades 1838 av Henrik Bernhard Palmaer. En person har förts till sjukhus, rapporterade SOS Alarm lundskolan viksjö klockan.45. En lastbil och en personbil är inblandade i en olycka på Norrköpingsvägen i höjd med Atle bergtäkt. Så jobbar vi med nyheter. Cookie Use and, data Transfer outside the. Ansvarig utgivare för : Maria Kustvik, nyhetschef för : Lina Nordanslätt, chef för videoredaktionen: Emelie Looyenga, policy. Lagar och regler för våra mediekanaler.

Lagar och regler för våra mediakanaler. Med bland annat Östgöta Correspondenten, och Linköpings-Posten är Mediehuset Corren Östergötlands största nyhetsförmedlare. Vi svarar inte här men har du tips till Polisen eller frågor ring 11414. Nyheter; Link ping; Mj lby; Motala; Vadstena; Kinda; Ydre 360; tvidaberg; Boxholm.