350 Chevy Borrstorlek

sprickor, eller någon annan typ av skada. Höj Volvo med bil uttaget. Det beror rotorer slits och måste vändas eller bytas varje broms förändring eller dynan kommer inte att ha full kontakt med rotorn. Två 10mm bultar, visa mer Instruktioner 1, lyft upp framsidan av fordonet med domkraft och fäst den på pallbockar. Tyvärr kommer bara byta ut bromsbeläggen stoppa skrikande marvel avengers serietidning tidslinje ljudet av slitna dynor, men det kommer inte att hjälpa till med att stoppa förmåga.

Med ett däck järn, ta bort framhjulen, placera dem åt sidan, ur arbetsytan 2, unbolt bromsok fästet från styrspindeln på främre hjulupphängningen med en 3/8. Dra åt bultarna med hylsa och spärrskaft. 3, trä 10mm bultarna i de små gängorna på framsidan av rotorn, mellan klackarna och dra ner dem med en 3/8-tums Ratchet och uttag.

Detta dyker rotorn utanför klackarna och gör att du kan skjuta bort det navenheten. Placera en pallbock under bilen nära fästpunkten, och höja den till ramen. 5, sätt hjulet på Volvo och dra gokart uppsala ålder åt muttrarna med rörtång. Ta bort bromsok låssprintarna med hylsa och spärrskaft. 6, upprepa proceduren på det andra hjulet.from:ml. Jack, jack står, däck järn 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats, metallkrok.

350 Chevy Borrstorlek