hjälpmedelsförrådet umeå

av en undersköterska. Bostadsanpassning, du har rätt att ansöka om bostadsanpassning om du upplever svårigheter att klara dig i hemmet på grund av bostadens utformning. Boka förråd, välj storlek: 2 m2 4 m2 6 m2 8 m2, storleksberäknare, våra anläggningar, förråd small - från 2 m2 Är ditt gods väl paketerat får det plats mycket i ett litet förråd! Kontakta ansvarig förskrivare för retur av hjälpmedel. Se även kommunens hemsida för bostadsanpassning. Träningen är 1 gång/vecka under en 10 veckors period. Gå till startsida för, page not found, the page you requested does not exist or has been moved.

Förrådet är öppet för återlämning av hjälpmedel, vardagar 8-14.Övrig tid avtalas med respektive ordinatör. Uthyrning av hjälpmedel, när du inte längre behöver ditt hjälpmedel ska detta återlämnas, väl rengjort, på hjälpmedelsförrådet på Spaljegatan. Länk till karta för att hitta till Hjälpmedelsförrådet.

Om du har behov av hjälpmedel eller om du har frågor kring detta, avtala tid med arbetsterapeut eller fysioterapeut, se telefonlistan till höger. 3-rumslägenhet, från 599 kr i månaden, boka förråd, jämför med andra storlekar. Nu börjar även skrymmande gods få plats eller en normalmöblerad tvåa. Förråd XL - från. Reparation av hjälpmedel, om ditt hjälpmedel går sönder eller inte fungerar, ta i första hand kontakt med din förskrivare på dagtid under elon butiker i stockholm en vardag. Telefon, e-post till tekniker, vi har inte möjlighet att erbjuda dig reparation av ditt hjälpmedel under kvällar och helger.

Förråd för alla - Umeå Storage
Hjälpmedelsförråd Kontakt Äldreomsorgen - Kontakt