ljud ljus göteborg

och lyfta fram rätt saker. Då är ni välkomna att ta kontakt med oss på Allmusik i närheten av Göteborg för mer information och assistans. Efter ett närmare samtal angående vad ni behöver så skräddarsyr vi i samråd med er den bästa möjliga ljuslösningen för. Vänd er till Allmusik när ni vill hyra ljus i Göteborg! I Göteborg finner ni Allmusik och vi erbjuder ett sortiment fyllt med en rad olika ljuslösningar som passar bra för varierande ändamål. Ljus, det är viktigt att det ser bra ut, eller hur? Högtalare, PA system, mixerbord, monitorer, trådbundna och trådlösa mikrofoner, DJ spelare, ljus och rökeffekter. Tillsammans med oss kan ni hyra ljus för de större och mindre arrangemangen i Göteborg.ljud ljus göteborg

Hos kan du hyra bland allt från ljus till hemmafesten, batteridrivna högtalare för vigsel till eventutrustning och talpaket för konferenser. Komplett bärbar DMX TRI-LED scenbelysningen inkl. Stativ, 4 lampor, footswitch och gigbags. Perfekt ljusrigg för hemmafesten, DJs, trubadurer och band som skapar feststämning. På vårt lager.

Bussresor från linköping till göteborg
Skål göteborg telefonnummer
Migrationsverket göteborg svingen
Dahabshiil Göteborg

Allmusik hyr ut ljus för såväl företagsevenemang och konferenser, som för nattklubbar, festivaler och konserter. Låt oss hjälpa till med det fullständiga utförandet genom att bistå med artistbokningar samt monteringar av scen-, ljus- och ljuduppsättning. Väljer ni oss som totalleverantör av ert arrangemang ser vi till att tillhandahålla er med den rätta utrustningen för ert lyckade evenemang. Från idé till slutförande. Hör av er så svarar vi på era frågor och berättar mer om vår verksamhet. Behöver ni hyra ljus till ert event kan ni vända er till oss så hjälper vi till. Vi levererar mm ume optimala ljuslösningar som matchar era specifika behov och önskningar. Det krävs både kunskap och erfarenhet för att skapa den rätta känslan när du skall belysa människor, konstverk, byggnader, bilar, i ett museum, i restauranger, på mässor eller eventlokalen. Hyra, ljud, hyra, ljus, hyra Bild, välkommen till Göteborgs Scenteknik, Göteborgs referens för dig som önskar professionell scenteknik! På vårt lager i, göteborg finner ni ett stort utbud av teknik för event, konferens och konsert. När ni hyr ljus hos Allmusik utlovar vi er ett helhetsåtagande, vilket vi gör dels för att ni ska känna er belåtna, men även för att vi ska vara säkra i att allt går rätt till.

Vi har valt att endast arbeta med de främsta ljuslösningarna som erbjuds på marknaden med bara stora varumärken inom proffsig ljusteknik som avsändare. Känner ni er säkra på vad ni söker eller behöver ni personlig handledning? Idag är utbudet av ljuskällor och lampor fler än någonsin och därmed också möjligheterna. Detta är en del i vår organisation som är högt prioriterad och underlättar för oss som leverantör att genomföra era önskemål till 100 procent.