thoren innovation school lund rektor

göra ditt bästa. Vår genomförandekraft är stark. ThorenGruppen driver 27 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter. HJÄRTA: Att alltid verka för goda relationer mellan elever, personal och ledning. Hos oss hittar du framtidens idéutvecklare. Att våra hjärtan är stora och inkluderande.

Rektor till, thoren, innovation, school i, lund - Lediga jobb Advisor (mentor) till, thoren, innovation, school i, lund Thoren, innovation, school, lund

I ditt arbete och med ditt sätt att vara tillför du entusiasm, energi och lust som ger positiva effekter på elever och kollegor. Vi vill att du ska känna dig kreativt kompetent så att du kan förverkliga dina fantastiska idéer. Innovationsgymnasiet är en skola där varje elev räknas och fokus läggs på att möta varje elev utefter individuella förutsättningar och lotsa dem mot framtiden på ett tryggt sätt. Vi har rätt resurser för att genomföra våra idéer så snabbt och bra som möjligt. Vi söker dig som vill vara med och stötta och coacha våra elever när de upptäcker framtiden och tar sig an utmaningen med gymnasiet. Innovationsgymnasiet, på Thoren Innovation School kombineras innovation, entreprenörskap och teknik på ett helt nytt sätt. Kraft: Att genomföra och leverera det vi lovar eleverna. Vi vill att du ska bli nästa idéutvecklare!

Schema socionom lund
Christina lundell bromma
Lundgrens el
Victoriastadion i lund bordtennis