uppsala kommun nybyggnation

bostaden. Installation Installation av maskiner och inventarier ger inte rätt till skattereduktion. Komplementhus Nybyggnad av komplementhus ger inte rätt till skattereduktion. Altan rengÖring Rengöring av altan ger rätt till skattereduktion. Observera att även om fast pris används, måste fördelningen mellan skattereduktionsgrundande arbete respektive ej skattereduktionsgrundande arbete spegla det verkliga förhållandet. Djurpassning Djurpassning ger inte rätt till skattereduktion. LÄXHJÄLP Riksdagen har fattat beslut om att skattereduktion för hjälp med läxor och annat skolarbete slopas.

TillÄggsisolering Tilläggsisolering ger rätt till skattereduktion. Målning eller oljning av balkong, altan eller takterrass som hör till bostadsrätten ger inte rätt till skattereduktion. Rotarbeten som utförs fiskrestaurang uppsala i bostad som arrenderas ger inte rätt till skattereduktion. LuftvÄrmepump Montering av luftvärmepump ger rätt till skattereduktion. Tillverkning av måttbeställda dörrar som sker i företagets lokaler ger däremot inte rätt till skattereduktion. Reparation, tillbyggnad eller ombyggnad av inomhuspool ger rätt till skattereduktion.

Skattereduktion medges inte för snöskottning eller andra arbeten som utförs på samfälligheter exempelvis snöröjning av garagelänga. Vitvaror Reparation och förebyggande underhåll av vitvaror i hemmet ger rätt till skattereduktion.

Sjöbo kommun eldningsförbud, Hemkörning uppsala natt, Elite hotel uppsala incheckning,