vad ska man rösta på 2018 test

dina vänner om den. Så vad ska jag rösta på 2018? Men trots detta är det en djungel av politiska begrepp, uttalanden och åsikter som sl bussar stockholm karta man måste ta sig igenom. Foto: cornelia nordstrÖM, det här hjälper Valkompassen dig med: Valkompassen består av 31 snabba och heta valfrågor. Vi ska försöka guida dig igenom hur Sveriges största partier ställer sig till olika viktiga frågeställningar så att man vet vad man ska rösta på när vi går upp för val 2018! Klicka här för mer info och länkar! Den är snabb, enkel och dessutom kan du som är osäker lära dig mer om frågan av vår politiske expert Jenny Madestam.

Haha, vad var det för frågor i valkompassen? Ballade ur ganska bums. Får se om FRA jagar en om man svarar fel på några av dem. Vem ska jag rösta på i valet?

Longitud stockholm latitud och longitud i Indien geografiska
Billig manikyr uppsala
Sydsvenska dagbladets ab malmö

De mest belysta ämnena inför det kommande riksdagsvalet 2018 är migration, integration i det Svenska mångkulturella samhället. Säkerhetspolitiken får även den ökad diskution med tanke på de rådande terrorhoten som ökat kraftigt i Sverige och Europa på senaste tiden. Du kan jämföra dina svar med 274 riksdagskandidater från hela Sverige för att se vilken du ligger närmast. Valkompassen talar inte om vad du ska rösta på i valet 2018 men kan ge dig en fingervisning åt vilket håll ditt intresse kan ligga. Jenny Madestam är lektor vid Södertörns högskola och är politisk expert på Expressen under valåret. Den är en lätt och rolig hjälp till dig som vill bli säkrare inför valet i höst. Röstar du på Sverigedemokraterna är du ful. Som en del av Expressens storsatsning under valet 2018 har vi tagit fram Valkompassen i samarbete med. Berätta vad som tynger dig. Fotnot: På påståendet Sjuksköterskor ska kunna vidareutbilda sig med full lön är Liberalernas svar.