borbe pingvina igrica

s dva igraa. Od tada se ista franiza aplicira na mnogim drugim konceptima igara, stvarajui smene i zarazne flash igre. Zaigrajte ovu igricu i poletite visoko kako biste sakupljali bodove. Ako ste velibor bora milutinovic wikipedia odluili igra moe da pone- Cilj je da porazite drugu grupu pingvina koristei specijalni top. Zaigrajte ovu igricu i provjerite, cilj igrice je posloiti obranu koja e zaustaviti prodor pingvina, kombinirajte tornjeve i baze za obranu i zaustavite sve pingvine. U ovoj igrici, potrebno je da bacite pingvina u vis i da on odskoi na pravi nain tako da moete da osvojite to je mogue vie poena. E, pa onda ste nali pravu kategoriju. Advertising / Oglaavanje, stranica koristi kolaie kako bi poboljala funkcionalnost stranice i prilagodila sustav oglaavanja.

Najbolji zvukovi iz crtia Pingvini s Madagascara, koji je vama najdrai? Ne traite dalje jer mi smo ih sve prikupili za vas! Ova igra postavlja izazove, zabavna je i urnebesna. 2018 Sva prava pridrana.

Odlina igrica za ubijanje dosade. O vama ovisi, pomozi malom pingvinu da naui letjeti i tako ostvari san. Je vodei hrvatski gaming portal na kojemu se mogu igrati najbolje igre sa Interneta, proitati najnovije aktualnosti iz svijeta igara te sudjelovati u raspravama o svijetu igara. Skip to Main Content Area, opis: Koji pingvini e due izdrati na santama leda, tvoji ili protivniki? Die hier angezeigten Sponsored Listings werden von dritter Seite automatisch generiert und stehen weder mit dem Domaininhaber noch mit dem Dienstanbieter in irgendeiner Beziehung. Jo jedna sjajna jeti sportska igrica koja nam se dopada. Kod ovih varijacija, dobijete svu koliinu avanture i uzbuenja, uz male izmene uobiajene teme - hladan lokal i obilje borbi. Informacije o Igri, opis igrice: Za poetak se odluite da li elite da igrate protiv prijatelja 1 na 1 ili da igrade protiv raunara. Pomozi svojim pingvinima da oruijem skinu protivnike pingvine sa sante leda, budite brzi i precizni.