sportlov i stockholm 2018 aktiviteter

Sportlov 2017, sportlov 2019, sportlov 2018, dessa är de datum för Sportlov 2018 i Sverige: Uber Skollov 2018 in Sverige. Här ska ni besegra kollegorna i en hektisk femkamp. Läs mer, nu har ni chansen att lära er grunderna i att tillverka er egen korv under ledning av en korvälskande köksmästare. Vi håller under sportlovsveckan öppet onsdag till och med söndag (28 februari till ). Ateljébesök och sista veckan med Solar Egg.

Här hittar du datum för Sportlov för 2018 i Sverige. Ratta kraftfulla terrängfordon på utmanande teknikbanor i detta fartfyllda event.

Sportlov (vecka 9 26 februari 2 mars.
Under sportlovet kan man göra flera olika aktiviteter i Stockholm.
Sportlovet innfaller vecka 9, 26 feb - 2 mars, 2018.
Vad sägs om att åka skridskor, se film, skattjakt, tillverka halsband, gå på styltor, lyssna på sagor, lär dig tälja, titta på teater, spela boule - ja alternativen är många under sportlovet.

Besök vår startsida genom att klicka här Konsthallen har under sportlovsveckan stängt för omhängning och öppnar igen fredagen den 23 mars med utställningen. Byggaktiviteter - Strategi, samarbete och lite händighet. Indelade i lag ställs ni inför kluriga utmaningar som kräver samarbete, koordination och list. Avslutas med galamiddag och prisutdelning. I, artipelag Restaurang, som serverar lunch onsdag till fredag och brunch lördag och söndag, kompletterar vi alla dagar det ordinarie utbudet med plättbuffé. Populärt just nu, mycket uppskattad teambuildingaktivitet i udda miljö. The Making of a Prophet. Bådan Café Konditori fram till 4 mars. Företagscurling är en mycket social aktivitet och perfekt företagsevent. På konstmuseet Artipelag ute på Värmdö har vi gott om aktiviteter för våra yngre förmågor samt barnanpassade lokaler.sportlov i stockholm 2018 aktiviteter

I kalendariet hittar du aktiviteter som arrangeras av Stockholms stad och alla de aktiviteter som äger rum i Kungsträdgården. Du som är eventarrangör är välkommen att skicka dina kalendarietips till stadens officiella besöksguide. Visar bara händelser för ämne Program. Sportlovet 2018 är nu över.

Mq stockholm kjol
Billig buss uppsala stockholm