jobba som vikarie stockholm

i förskolan, grundskolan och gymnasiet. . Som vikarie på Vikarie Direkt får du använda dina erfarenheter, färdigheter och intressen till att leda och inspirera andra. Trivs vi med varandra, så skriver vi avtal och du får en anställning på skolvikarien och får gå en introduktionsutbildning frö att säkerställa att alla våra vikarier jobbar på samma sätt. Ett uppdrag är oftast minst fyra timmar per dag. .

I september 2016 bytte VRE Education namn uppsala sveriges huvudstad till Pedagogpoolen. Sök jobb som vikarie, frågor Svar, här får du svar på vanliga frågor Är Pedagogpoolen ett auktoriserat bemanningsföretag? Hos oss har du möjlighet att bli certifierad vikarie. Är du utbildad lärare/pedagog eller på väg att bli är det meriterande. Ja, Pedagogpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag sedan 2008. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor. Sen matchas du alltid automatiskt till de allra bästa uppdragen utifrån din profil och kortaste resvägen.

jobba som vikarie stockholm

Hasselbacken stockholm karta, Golfsimulator tolv stockholm, Stockholm 24 timmar restaurang, Vad händer i stockholm i helgen gratis,