allmänhetens curling umeå

till rätta och ser till att gällande ordningsregler följs. Du välkommen till Curlinghallen, Signalvägen 11 i Umeå. Visste du att Östersund blivit utsedd till gastronomistad av Unesco?

Allmänhetens curling umeå
allmänhetens curling umeå

Kostnaden är 50 kr/person och tillfälle. På använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Ordinarie öppettider för allmänåkning: Måndag Fredag.14.30-16.30, lördag Söndag.14.00-16.00, entre: Barn 5 kr, Vuxna 10 kr Årskort: Barn 150 kr, Vuxna 200 kr, Familj 400. Fler datum, arrangör: Umeå Curlingklubb.

Returbutiken Umeå
Av umeå
Frisörer umeå kungsgatan

Utrustningen, skor, sop och hjälm får ni låna av Umeå Curlingklubb. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vi delar inte heller ut några priser till de som är först över mållinjen, men däremot finns fina priser till de tre personer som är bäst utklädda. Vill du ta med dig en vän eller några kompisar så går det också bra. Fler datum, arrangör: Umeå kommun, allmänhetens curling innebär möjlighet att prova på curling i curlinghallen, Signalvägen 11 i Umeå. Där finns möjligheten att prova på curling. Under hela 2018 har den som är 75 år eller äldre möjlighet att träna gratis på Storsjöhallen.

Ume å Curlingklubb Alla kan vara med! Allmänhetens curling, ume å Curlingklubb