läkare stockholms sjukhem

ny beställning på samma sätt. Ange om du har frikort för sjukvård. Här kan du inte förnya recept på så kallade särskilda läkemedel, till exempel sömntabletter eller starka värktabletter. Du kan avboka och omboka tid här, använd formuläret "Av-/omboka tid" eller ring mottagningssköterskan på telefon. Geriatrik Kungsholmen, vi erbjuder akutgeriatrisk vård och rehabilitering för patienter från hela Stockholms län på Stockholms Sjukhem, centralt beläget på Kungsholmen. Familj och närstående är välkomna att vara på avdelningen när de vill, vi har inga särskilda besökstider. Om du behöver få svar direkt ska du istället ringa mottagningen på XX-XX XX XX eller numret 1177 för sjukvårdsråloggningen är personlig.

Den palliativa vården tar stor hänsyn till hela din livssituation och tar hänsyn till både fysiska, psykiska, sociala som andliga och existentiella behov. På Stockholms Sjukhems Geriatrik kan du få vård som är särskilt anpassad för dig som är äldre.

läkare stockholms sjukhem

Kurser öppna för sen anmälan stockholms universitet, Öppet hus stockholms gymnasieskolor,

Det är dina medicinska behov som styr om vården kan ges i hemmet med asih eller på vårdavdelning. Du kommer att få svar inom 5 arbetsdagar via ditt konto i Mina vårdkontakter. Kontrollera därför att uppgifterna stämmer. Vi har 42 vårdplatser för palliativ vård, fördelade på två vårdavdelningar - avdelning 2 och avdelning. Geriatriken har fem vårdavdelningar med totalt 129 museet stockholm lada höstlov vårdplatser och finns på Bromma sjukhus. Du kommer att få svar inom 5-7 arbetsdagar via ditt konto i Mina vårdkontakter. Läs mer om vår geriatrik på Kungsholmen. Ange ditt frikortsnummer och giltighetstid Kostnad för läkemedel kan tillkomma.