besök Linköping

delar av världen. Föredrag 9 dec, 14:30 - 15:45 T14:30 T15:45. Allt om Linköpings upplevelser hittar du helt enkelt här. Klassisk husmanskost och fika på restaurang Calle C eller matsäck hemifrån. Kom och lyssna på musik, lyssna på spännande intervjuer, delta i olika workshops och skapande verkstäder.

Decemberlöpet 2018, vill ni testa formen på 600m/1500m? Campus Lidingö (Malmstens Linköpings universitet) ligger strax utanför centrala Stockholm. Bland de tävlande finner vi bland annat Jonas Björkman och wildcarden från tävlingarna i Båstad, Daniel Wiendal och Kalle Karlsson. Centralt i båda städerna finns resecentrum med många tåg- och bussförbindelser. Till mästerskapen används tio av anläggningens elva banor, och en läktare för ca 200 personer kommer att byggas upp till de hårresande matcherna. Läs mer, resultat Castorama 2018. Specialvisning 28 nov, 18:00 - 19:00 T18:00 T19:00. Hela 13 tappra seniorer genomförde kastmångkampen med seniorredskapen.

Med grym mat och skön atmosfär. Kvällssittning (Bokad bord/drop in måndag. DC-3:an som försvann, på museet finns massor av roliga och lärorika saker att göra för både stora och små. Något som kan vara välbehövligt till inomhussäsongen! Läs mer, fler nyheter, föreningsnyheter, hallen stängd, campushallen är bokad för en skolinnebandyturnering från torsdag den 1 november till och med söndag den 4 november. Något Martin Eriksson, marknadschef på PDL Group är glad över, är att det i år är rekord på antal anmälda lag, hela 106 stycken. .

8/9, ungPuls, linköping och Hangaren Hot Sport Center har glädjen att presentera att Lisa Ajax kommer besöka Rydsdagen den 8 september. . Förhoppningar ligger också på att en hel del nya padelspelare ska dyka upp som åskådare och få upp ögonen för denna fantastiska sport. Menyn är full av svåra ord som antipasti, primi, secondi och dolci, men hos oss går det lika bra att strunta i allt vad tradition heter. Därmed har lgif ett lag som. Är du en padelfantast är det den 7-9 september som gäller ute på PDL Center, då du kan se några fantastiska spelare göra upp i kampen att ta hem titeln som bäst i Sverige. Lunchbuffé, tisdag till Söndag . . Allt rullar på bra med förberedelserna och precis som det ska vara så intensifieras arbetet ju närmre vi buss östersund linköping kommer, säger hallchefen Micke Berggren på PDL Center.

Badminton klass linköping
Kvalitet ekoxen Linköpings