gävle universitet program

GreekEnglish Lexicon, at Perseus project Wikipedia: History of HomePage. Gränsen mellan amatör och expert suddas ut då amatörernas bloggar eller redigeringar inte alltid är kvalitetssäkrade, utan helt enkelt det som blir det mest intressanta och som då hörs mest. Många användare upptäckte Wikipedia på liknande sätt och eftersom klotter är lätt att ta bort är toleransen också ganska hög gentemot företeelsen.gävle universitet program

Rättsliga regler i ständig förändring.
Vi har placerat cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.
Om du inte godkänner eller vill.

Inom psykologin studerar man i första hand hur vi människor upplever saker och ting och hur vi tänker, reagerar och beter oss i olika sammanhang.
I Lund finns Studie- och karriärvägledningen, programplaneringen, antagningen, kuratorer och examen på 5e våningen i E-huset.
Gå till vänster eller.
Demensförbundets nätverk för dig som är under 65 år och make/maka/sambo till en person med en demenssjukdom.
Slottshagskyrkan, Helsingborgs Baptistförsamling är en församling inom Equmeniakyrkan.

Psykologi 2 stockholms universitet
Hitta rom umeå universitet

Wikipedia förekommer i princip aldrig i källhänvisningar i forskningspublikationer. Sedan april 2017 är åtkomsten till Wikipedia blockerad i Turkiet, i samband med skriverier om Turkiets inblandning i Syriska inbördeskriget. Projektet drivs som en wiki, vilket betyder att alla artiklar (med några få undantag) kan redigeras av vem som helst, när som helst, och att vem som bidragit framgår av artiklarnas historik. Det bör endast innehålla ämnen som passar i ett uppslagsverk, information som kan verifieras i trovärdiga, publicerade källor och uppgifter som är av så stort allmänintresse att ett flertal författare kan bidra till ämnet och bevaka artiklarnas kvalitet. Du kan lyssna på flera olika sätt: Lyssna direkt här på hemsidan: /podcast Sök "Slottshagskyrkan" i iTunes och prenumerera. Wikipedias förespråkare pekar på sådana exempel för att visa att vinklingarna kommer att bli mindre med tiden, medan motståndare anser att just dessa artiklar fick extra uppmärksamhet på grund av intervjun, och att ökningen inte gäller alla artiklar. Wikipediaartiklars trovärdighet vilar mycket på dess källor och på att ett stort antal personer bevakar, granskar och bidrar till artiklarna, medan andra uppslagsverk vilar på att dess författare är experter som anses vara auktoriteter på sina områden. " Experterna föredrar NE Svenska Dagbladet, Läst den 16 november 2014. Bollnäs, 18:20, V64, Anders Kilströms Minne. Förutom samarbetet och diskussioner online, arrangeras olika sorters fysiska träffar mellan Wikipediaanvändare. Studien jämförde även utvecklingen av policyer i form av tillförda ord jämfört med när de först skrevs: Siffran för "deletion" ansågs ej vara rättvis och heltäckande då policyn har delats upp i flera underpolicyer. CHI 2008, doi:.org/10.1145/1357054.1357227 Anthony, Smith, Williamson (2005 (Preliminary) 2007 (updated).

Juridiska institutionen - Umeå universitetgävle universitet program

Uppsala universitet nationalekonomi b
Audionom lunds universitetssjukhus
Malmö universitet orkanen