sverige bortatröja vm 2018

: Häcken prisas - har årets bästa bortasektion i allsvenskan: "Fantastiskt kul". En av Sveriges bästa och viktigaste när han är frisk och spelar, men kroppen och därmed formen är ett ständigt frågetecken. Har haft det kämpigt med speltid i Bologna, men gjort det bra när han fått chansen kvalet och är med som alternativ. Kristoffer Nordfeldt 28 år, 190 cm,. Speltid i VM-kvalet: 385 minuter. Sebastian Larsson 33 år, 178 cm,. Snabb, teknisk och poängstark. Viktig spelare i en VM-trupp då han kan användas på flera olika positioner på mittfältet.

Sverige kommer att spela i den nya bortatröjan i mötet med Rumänien den 27 mars. FÖljer FÖLJ, sverige, fotbolls-VM 2018, dELA MED dina VÄnner 1, tV: Här är finalisterna i Årets mål - rösta fram din favorit till vinsten. Nu har även den svenska bortatröjan presenterats.

Fortsätt om du godkänner detta eller läs mer i vår sekretesspolicy. Tröjan som ska användas av de svenska spelarna har sin inspiration från den klassiska design som det svenska landslaget bar under 1980- och 90-talet. Nu har SvFF även presenterat bortatröjan. Den klassiska gula färgen är från hemmatröjan under 1992 och detaljerna på linjerna tvärs över tröjan kommer från matchtröjan från 1988.

Vilket betyg ger du Sveriges bortatröja? Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, visa produkter du kanske gillar och spara din varukorg. Om man blickar tillbaka har Sverige deltagit i 11 VM-slutspel tidigare. Forsberg 66'. Vilket betyg ger du Sveriges bortatröja?, rÖSTA SE resultat. Lagandan är på topp och vi planerar att ta det match toyota göteborg 6 timmars arbetsdag för match tillsammans med alla där hemma. Jag är väldigt stolt över gubbarna. Lustig 82'. Tröjan kommer användas av spelare som Andreas Granqvist, Albin Ekdal och Emil Forsberg.