privat tandläkare lund

och estetiskt. Har du ont, har något gått sönder? S:t Petri Tandvård vårdar och bevarar dina tänder. Läs mer om oss ». Vi har fördjupade kunskaper och spetskompetens inom estetisk tandvård, implantatbehandling, bettfunktion och restaurering av förstörda bett. Boka en tid hos vår tandhygienist för att ta bort tandsten och annat som kan leda till senare problem.

Låt oss kalla dig till regelbundna kontroller för att se att allt är bra med dina tänder, bli av med eventuell karies och se över tidigare lagningar. Kom med barnen och låt dem upptäcka att det är helt OK och kanske rent av lite spännande att gå till tandläkaren. Till vår hjälp har vi tandhygienist Gunilla Olsson. . Behandlingar, vi utför allt ifrån undersökningar och lagningar till implantat och proteser. Vi ser till helheten.

Marcus lund
Gröna lund, aquaria guldkort
Hemnet lundagatan 52

Våra terapiplaner och behandlingar bygger på en komplett undersökning, det är så vi kan hjälpa dig att uppnå en naturlig estetik, optimal komfort, tuggfunktion och det leende du drömt. Eller ersätter dem när inget annat hjälper. Tandläkare Sten Frostgård, Danielle Hesarod och Niklas Thuring tar emot patienter i alla åldrar. När du besöker vårt team får du en fullständig undersökning av tänder, tandkött, slemhinna, käkleder och käkmuskulatur. Och självklart är du välkommen akut när du behöver det! Fokus läggs på estetik och funktion vilket leder till att ditt leende inte bara ser vackert ut, det känns bekvämt för dig. S:t Petri Tandvård i centrala Lund är tandläkarmottagningen med både kunnande och hjärta. Vi har förfinat förändringsprocessen du får bästa tänkbara behandling och ett beständigt resultat. Vi erbjuder all slags behandlingar, akut tandvård och tandhygienist samt hjälp mot tandvårdsrädsla. Lunds Tandläkar mottagning, tandläkare i centrala Lund, Dentist in central Lund.

Privat hälsoundersökning helsingborg, Nissan lundang kota bharu, Eclipse gröna lund video,