smålands nation uppsala bostäder

Hembygdsparken. Papperstidningen utkommer med nästa nummer onsdag 25 juni. Isbn (inb.) Ehn, Ola, "De första nationshusen: En intressant företeelse i universitetsstaden Uppsala i: Uppland: Årsbok för medlemmarna i Upplands Fornminnesförening. Nu räckte inte tre TFF-poäng för nå kvalspel mot fotbollstrean, då argaste konkurrenten runt strecket Högsby vann i sista omgången med hela 5-0. Landsbygdsrådets ordförande: Hoppas många följer mitt exempel och börjar träna för att komma i form Landsbygdsrådets ordförande Curt Carlsson vill vara draglok för att tranåsborna skall komma i form. Motorcyklar stals i Aneby Natten till torsdag har tjuv eller tjuvar gjort inbrott i ett större garage, fabrikslokal, på Grönkällegatan i Aneby.

Arrangerar trimorientering på sjön Sommen Att orientera till sjöss i sjön Sommen är något som är möjligt från och med den 1 juni och fram till den sista augusti. Tjuv bröt sig in i villa i Tranås Vid halvelvatiden på söndagsförmiddagen anmäldes ett villainbrott i centrala Tranås.

Det är en man som har blivit misshandlad av tre andra män med någon slags tillhyggen. Bilstöld i centala Tranås På torsdagskvällen mellan klockan 18-19 har en jacka stulits från Brunnsparkskyrkan i Tranås. Partiet har minskat med 8,2 procent och tappar hela 6 mandat i kommunfullmäktige. Alla Sveriges hotell med möjlighet att söka och boka hotell i hela Sverige! Berusad man på motorcykel Ett vittne ringde polisen vid 22-tiden på onsdagskvällen angående en kraftigt berusad man som försökte få igång en motorcykel. Jovisst var det direkta svaret. Fotograf Jan G Franzén fanns på plats och Tranås-Posten kan här visa rörliga bilder från branden. Flera nedslag inträffade och skogsbränder utbröt på två ställen. Studentbostadsområden i urval redigera redigera wikitext Studentstaden redigera redigera wikitext Enskilt största uthyrare av studenthem är Studentstaden, som i sin tur ägs av Uppsalahem 140 (inte att förväxla med området Gamla Studentstaden ).