hårförlängning göteborg keratinvax

här utlovas en frisörupplevelse som sträcker sig bortom enbart behandlingen i sig. Du bör inte använda balsam i hårbotten, alltså där vaxet sitter, då detta kan göra att vaxet löser upp sig, vilket i förlängningen givetvis leder till att slingorna lossnar så småningom. Salongerna och frisörerna som kan det, blir dock hela tiden fler.

Vi har inte hår på lager men får hem det på c:a 2 dagar. Tapehåret kan användas flera gånger, man flyttar upp det efter ca 2 månader. Det gör att ditt eget hår inte behöver komma i kontakt med värme och det är därför en mycket skonsam metod. Hårförlängningar, eller extensions, är ett roligt och idag relativt enkelt sätt att göra en stor förändring med hjälp av löshår. De flesta brukar dock kunna ha löshåret i håret under 3-6 månader utan problem med denna metod. Enbart äkta hår av hög kvalitet används för behandlingarna. Innan du bestämmer dig får du bolla tankar och idéer kostnadsfritt med en stylist. Det är med den här inställningen som gänget på Kokoro arbetar med hår och mode.

Salong Oss Hår Skönhetssalong, skonsamma behandlingar för dig med känsligt hår. (Flow endast i 45 cm). Den som gör hårförlängningen behöver ha så kallat Keratin vax, själva löshåret, samt en värmetång för att smälta vaxet. Om det egna håret är väldigt rakt avklippt kan man behöva klippa ur det för att det ska smälta in och se helt naturligt. Du bör också undvika alkoholbaserat shampoo, som har samma effekt. Salong Oss erbjuder det mesta inom hår och skönhet under ett och samma tak. För dig som vill göra en hårförlängning i Göteborg finns det flera salonger som är specialiserade på just extensions och hårförtjockning av olika slag. Björn Axén, ystad till örebro lång erfarenhet och hög trendfaktor.