magnolia byrå stockholm

5 års erfarenhet av produktionsledning från byrå eller marknadsavdelning. Ansvara för kontakter med upphandlade externa byråer, exempelvis renderingsfirmor, fotografer, tryckerier etc. Han är en guru. Som person är du driven, med skinn på näsan, men samtidigt lyhörd. Emissionslikviden för en potentiell emission avses att användas till att finansiera Magnolia Bostads fortsatta expansion, refinansiering av del av befintlig skuld (inklusive obligationer) samt förvärv. Du har någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning på kommunikation och du behärskar InDesign väl, men även gärna Photoshop och WordPress. Producera enklare material, exempelvis bofaktablad och skyltmaterial i InDesign. Till kommunikationsavdelningen på Magnolia Bostad söker vi nu en marknadsprojektledare. Du blir en av åtta medarbetare och rapporterar till marknads- och kommunikationschefen.

Du är lösningsorienterad och prestigelös. Övrigt, tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering i centrala Stockholm. Idag är vi cirka 60 personer som arbetar på kontoren i centrala Stockholm och Helsingborg. Som marknadsprojektledare stöttar du vårt projektteam genom att ta fram allt informations- och kampanjmaterial för respektive projekt, både på egen hand och via externa konsulter. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har en positiv inställning. I din roll som marknadsprojektledare kommer du: Kvalitetssäkra att all kommunikation sker utifrån Magnolia Bostads riktlinjer och grafiska profil. Vi är ett företag under kraftig tillväxt. Exempel på aktiviteter är presentationer på hemsidan, textbearbetning, beställning av rendering, foto och film, första spadtag och exponering på våra byggarbetsplatser. Sök idag via nedan länk då intervjuer sker löpande. Arbetsbeskrivning, magnolia Bostad har projekt på flera platser i landet och det är viktigt att samtliga projekt kommunicerar på samma sätt.

Projektledare till kommunikationsavdelningen - Inhouse Emelie Ekman - Affärsutvecklare Magnolia, bostad AB LinkedIn Produkter : Trafik Nostalgiska F rlaget

Nokas parkeringsvakt stockholm
Grafisk design-lön stockholm