köpa hus i uppsala kommun

en ljus. Yteffektiv 2:a i Främe Luthagen med mycket låg månadsavgift som finns placerad en halvtrappa upp. Lägenheten är bekvämt belägen på en halv trappa. Bostaden består av två mycket generösa rum. Mäklartipset, parhus bara 25 minuter ifrån Luthagen! Här har ni ett eget garage och lättskött trädgård med härlig. Ett fåtal hus kvar! Välkomna till denna mycket trevliga och yteffektiva lägenhet med fina ljusa ytskikt och ett bekvämt läge i modernt hus med hiss från markplan. Nyproduktion Rymlig trerumslägenhet med en planlösning som erbjuder en sovrumsdel i ena delen av bostaden och en sällskapsdel i den andra delen med plats för.

Fräsch och rymligt fyra! Nu finns möjligheten att förvärva detta härliga bostadsrättshus på Ramsjövägen 150. Lägenheten erbjuder flera bevarade sekelskiftesdetaljer såsom höga golvsocklar, speglade dörrar. 550 000 kr, vittinge 134 m, mäklartipset. Planlösningen fördelar sig på en välkomnade hall, klädkammare och badrum.

Lediga jobb undersköterska uppsala kommun, Fiskrestaurang uppsala,

Välkommen till denna fräscha och välplanerade genomgångslägenhet i härliga Heidenstam! Mkt fint skick / Öppen spis / Rymligt kök / Stor balkong i söder / Vån 4/4 / Pendlarläge / Bra ljusinsläpp / Kort kö till p-plats 5 dagar Välkommen att trivas i en charmig och välplanerad 1,5:a med gavelläge i Fålhagens finaste kvarter! På lugna Gotlandsresan finner du detta härliga radhus med gott om utrymme för hela familjen. Bostaden är belägen högst upp i fastigheten och är i genomgående bra skick. Nyproducerade bostäder där försäljningen ännu inte har startat. Anmäl ditt intresse idag! Tack vare våra genomtänka planlösningar och fasta valmöjligheter får du som väljer Ekonomen pengar över till annat.

Köpa hus i uppsala kommun
köpa hus i uppsala kommun

Blå huset göteborg
Borås kommun antal invånare