dykutrustning grossist stockholm

dykning om du inte gjort det tidigare. Verksamheten ägs och drivs av JK Group AB ). Du kan även anmäla dig till dykkurser vi erbjuder i butiken. Då vet du att allt fungerar perfekt innan basprogram mvc stockholm din resa eller utflykt. Våra en dags dykutfärder runt. Stockholm, Landsort och Dalarö är fantastiska tillägg till den fantastiska vrakdykningen vi erbjuder här. Oavsett om du vill ta en kurs eller bara njuta av vraken i skärgården, är Stockholms Dykcenter din inkörsport till äventyret. Sedan 2006 har vi stolt levererat ett brett utbud av tjänster till våra kunder och erbjudit det bästa urvalet av kvalitetsvaror för både snorkling och dykning.

Dykning Dykutrustning online Sportextreme Dykbutik Butiken - Alpin Dyksport - Dykning och dykkurser Dykkurser och dykbutik i, stockholm - Alpin Dyksport

Butiken, på Olofsgatan 12 finns vår nya butik som är fullmatad med dykutrustning från de ledande tillverkarna. 995:-, sUEX XJ 14, technical features Model:xjoy 14 Leng. 44800:-, sUEX XJ VR, echnical features Model:XJ VR Length. Stockholms Dykcenter är ett av nordens största dykcenter som ligger i hjärtat av Stockholms City, 25m från trendiga Drottninggatan. Vårt läge ligger inom gångavstånd till både Hötorgets tunnelbana och Stockholms centralstation och de flesta hotell, restauranger och turismenklaver.

Simma stockholm göteborg
Möbelbutiker i stockholms län
Ateneum stockholm