cajsa warg st eriksplan chokladfabriken

i dagsläget ca femton extraanställda på deltid. Några favoriter Olika smaklökar gillar olika sorter. I alla år har våra kunder undrat när vi ska öppna nästa butik. Samtidigt så har de hela tiden i åtanke att det ska vara lätt och kul att laga mat. En av dem är Johan Andersson, som blir butikschef vid St Eriksplan. Men de här är extra populära just. Maten är A och O på Cajsa Warg och allting i butiken är speciellt utvalt av personalen som har en förkärlek för allt som är småskaligt och lokalt producerat. Eriksplan i biograf Lorrys gamla lokaler, i denna butik finns det även en smakbar och. Företaget startades av Jan Moback, Per Granqvist, Lotta Andreasson, Jan Kling, Pär Eriklin och Margareta Hult.

Cajsa Warg Delikatessbutik, Matbutik Vasastancajsa warg st eriksplan chokladfabriken

Cajsa Warg öppnar i Vasastan Ovanligt god choklad i alla former Matbutiken Cajsa Warg matbutikencajsawarg) Instagram Chokladfabriken blir sambo med Cajsa Warg - Livets Goda Cajsa Warg Stockholm About About Stockholm

Att matbutiken Cajsa Warg har fått en tvillingbutik är en glädjande nyhet i sig. Nytt för St Eriksplan är Smakbar(t) i entrén. För mer information kontakta: VD Måns Falck Tel., Butikschef Renstiernas gata Pär Eriklin Tel., Butikschef St Eriksplan Johan Andersson Tel., Mer information, presentation av företaget och högupplösta bilder finns att hämta på och m/se/pressroom/cajsa-warg, företagsfakta Cajsa Warg, cajsa Warg öppnade resa göteborg till visby sin första butik i mars. Däremot sätter vi en ära i att ge våra kunder möjlighet att äta det som både är gott och klokt. Kunden gör de sista momenten hemma i köket. Förhoppningsvis kommer kunderna i Vasastan att lära känna oss som den matbutik för hela veckan som vi verkligen. Vi har tagit maten och smaken på allvar och bara sålt det vi tror och litar. Vi är inga matsnobbar, betonar Måns Falck.