plommonkaka utan ägg

gram. Och vill man kan man ju garnera den med något gott, till exempel säsongens frukter och bär eller lite vispad grädde och riven choklad. Jag passade på att baka flera stycken nu när jag hade så mycket plommon i trädgården, sen har jag fryst in så det finns gottigott när det kommer oväntat besök (eller när jag blir sötsugen nån kväll under hösten). Kaffebröd lättbakat, sockerkaka utan ägg sockerkakor. Valfri smaktillsats, t ex 2 tsk vaniljsocker, rivet stockholm teater barn skal av en citron eller apelsin, 2 tsk kardemumma, påse pepparkakskryddor, eller 1 dl bär. Strö flagad mandel och socker över. Det här receptet är nästan identiskt med. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Borås tidnings debutantpris 2018, Japanskt spa utanför stockholm, Bostad stockholm utan kö,

Underbart att servera som efterrätt till kaffet! Återställ, visa alla receptfilter. Mamma Mat plommon plommonkaka sensommar skördetid. Du gör den mjuka kakan av bland annat smör, mjöl, ägg, plommon, mandel och grädde. Blanda mjölet med bakpulvret och smaktillsatsen och häll det i kaksmeten. Smöra springformen (den med löstagbar kant).

Men plommon är också gott i kaffebröd, så idag blir det plommonkaka till kaffet och till Premier League-fotbollen! Mamma Mat har ett urenkelt recept som jag ska testa idag. Utsökt recept på klassisk mjuk plommonkaka som passar perfekt att servera till fikat.