opel transportbilar stockholm

dra upp till 3,5 ton tunga släpvagnar. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Skåp, Dubbelhytt konståknings butik örebro eller Floor Cab utbudet är brett och valet är helt ditt. Opel Sverige registrerade 9 627 bilar under 2016 och har en marknadsandel på ca 2,3. Värdena tar inte hänsyn till specifik användning, körförhållanden, utrustning eller tillval, och kan variera beroende på däckformat. Småföretag, budfirmor eller service på plats oavsett vilket är prisvärda Opel Vivaro Skåp ett solklart val. Opel kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att garantera att innehållet på denna webbplats är korrekt och uppdaterat, men Opel påtar sig inget ansvar för krav eller förluster som orsakats av att någon tar innehållet på denna webbplats för korrekt.

opel transportbilar stockholm

Få reda på mer, information om cookies, combo Skåp. Opel och systermärket Vauxhall i Storbritannien säljer årligen mer än en miljon fordon.

Stockholm västerås tågtidtabell
Pendlarkort stockholm gävle
Torget stockholm gay bar

I Sverige har Opel drygt 70 försäljningsställen och fler än 100 kalvinknatet lund 2016 verkstäder som är spridda över landet. Opel Combo Tour perfekt för barnfamiljer och småföretagare med upp till sju säten! Dubbelhytt, att ha rätt personal på rätt plats med den utrustning de behöver. Vivaro Floor Cab: Bränsleförbrukning i l/100 km: stadskörning.07.2, landsvägskörning.16.9, blandad körning.47.0; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 195185. Mer information finns.